İşte tarifin katıldığı kategori önemli:)Bence bu yıl iddialı tarif çok:)Neyse Allahtan Ümit kesilmez bakalım bi kere sac olmus onu gördüm de tarifler cok iddialı işte nasip deyip kenarıya çekileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte tarifin katıldığı kategori önemli:)Bence bu yıl iddialı tarif çok:)Neyse Allahtan Ümit kesilmez bakalım bi kere sac olmus onu gördüm de tarifler cok iddialı işte nasip deyip kenarıya çekileyim
Bildirim sonrası değiştirmiyorum:)O zaman şu oluyor bu resimle oy alamadım değiştirelim bu haksızlık:)Ama şuan çoğunluk arkadaş oyları:)Daha önce sanki senin etiketine cvp vermeyen degistiremedi ben öyle hatırlıyorum neyse bakayım bir fotolara :))
Evet bence de bundan sonraki belli mi abla kategoriİşte tarifin katıldığı kategori önemli:)Bence bu yıl iddialı tarif çok:)
O saç var ya efsane bence
Eğer tariflere girerlerse saç ile İskender alır götürür heralde
Kategoriler sürpriz canım sadece geleneksel kategorileri önceden biliyorsunuz.Bu yıl başka geleneksel kalmadı:)Evet bence de bundan sonraki belli mi abla kategori
Kategoriler sürpriz canım sadece geleneksel kategorileri önceden biliyorsunuz.Bu yıl başka geleneksel kalmadı:)Evet bence de bundan sonraki belli mi abla kategori
Kertenkele kardeşliği canım bacım. Bu güzel sevgi fokurdayan cümleler karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum.Seni yerim canımın içi kanımın deli gibi kaynadığı asil hatun
İpucu da mı yokKategoriler sürpriz canım sadece geleneksel kategorileri önceden biliyorsunuz.Bu yıl başka geleneksel kalmadı:)
Sen sus gözlerin konuşsun canımın içiKertenkele kardeşliği canım bacım. Bu güzel sevgi fokurdayan cümleler karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum.
Geldimİkizim gelmiş
Sen bana konunda kaçıncı sırada olduğunu söyle ben oradan alırım:)Ama kolaj eklemiyorum bilgin olsun:)Nevreste bahsettiğim fotolar neden hata veriyor eklenmiyor yapacak bişey yok
Var olmaz mıİpucu da mı yok
Hoşgeldin keyifler nasılGeldim
Ay abla ya kesin pişiriliyodur daVar olmaz mı
Yeniyor
Ayyy nereden bildinAy abla ya kesin pişiriliyodur da
Zeka işte napalım aman aramızda kalsın kimse bilmesin pişirilebilir olduğunuAyyy nereden bildin
Tartiya çıkana kadar iyiydiHoşgeldin keyifler nasıl
Takıma gelmezsen böyle olurTartiya çıkana kadar iyiydi
71 kilo olmuşum