- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.256
- 698
Hele o kaburgaların yağıda akmış ya abla saça doğruKutsalin orman keyfinden bahsediyorsun di mi meleğim...benim de favorimdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele o kaburgaların yağıda akmış ya abla saça doğruKutsalin orman keyfinden bahsediyorsun di mi meleğim...benim de favorimdi.
Çok sağol ablacımÇok zor olsa gerek canım Allah kolaylık versin. Ben olsam bı düşünürdüm oğlanı mı üçte alacaktım kizlari mi doyurup ödev yapacağım diye...Allah kolaylık versin Nevrestecim...
Seni yerim canımın içi kanımın deli gibi kaynadığı asil hatunKutsalin orman keyfinden bahsediyorsun di mi meleğim...benim de favorimdi.
Yok canım bir dene bence biseycik olmazBu mja bütün kk yı etiketlesem diskalifiye olur muyum
Ama çok iddialı tarifler var:)O sebeple hiç belli olmaz:)Ay abla valla üzülürüm ya o kadar ormana gittim bari dereceye girsin
HYır soyle ki ormanda ateşte daha güzel olur diye düşündüm ama bazı arkadaşlar bunu başka yerlere cektiOnun icin mi gittin gercekten ormana
Neyse bidahakine Everest’e çıkarız napalımAma çok iddialı tarifler var:)O sebeple hiç belli olmaz:)
Bildirime kadar değiştiriyorum :)Evet benim fotoda iyi değilmiş ama razıyım artık
Ciddi misinBildirime kadar değiştiriyorum :)
Evettt nerden gördün
Umutsuz olma dur bakalım:)En ummadık tarif bile 1. olabilir:)Neyse bidahakine Everest’e çıkarız napalım
Ahahhaha sen bak bakayım bana alnımda enayi mi yazıyo AhahahahYok canım bir dene bence biseycik olmaz
(Bir rakip bir rakiptir elerik )
Tabi ki bunu her zaman söylüyorum:)Bildirimden sonra değişmem:)Ciddi misin
Link de paylaşabilirsiniz dedi nevo o zaman onu yapAhahhaha sen bak bakayım bana alnımda enayi mi yazıyo Ahahahah
Neyse Allahtan Ümit kesilmez bakalım bi kere sac olmus onu gördüm de tarifler cok iddialı işte nasip deyip kenarıya çekileyimUmutsuz olma dur bakalım:)En ummadık tarif bile 1. olabilir:)
Mesela 4 defa et yemekleri yaptık 2 defa tantuni 1. oldu:)Bu 5. olacak:)
Daha önce sanki senin etiketine cvp vermeyen degistiremedi ben öyle hatırlıyorum neyse bakayım bir fotolara :))Tabi ki bunu her zaman söylüyorum:)Bildirimden sonra değişmem:)
Kesinlikle yasakLink de paylaşabilirsiniz dedi nevo o zaman onu yap
Ahahhaha bak bak resmen düşmeeennn boşuna dememişler düşmanı yakınında araLink de paylaşabilirsiniz dedi nevo o zaman onu yap