- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Urfaya geldigimden beri bende bayılıyorumBen bayılırım
Insallah bakalım kolay olursa katılıırım :)))Nasip canım.İnşallah başka kategoride görürüz seni
Bu arada et sote zaten doğranmış etle yapılıyor
Belkide güzel patlıcan yemeğine denk gelmemiştirUrfaya geldigimden beri bende bayılıyorum
Kuşbaşı olsaydı olurdu.Insallah bakalım kolay olursa katılıırım :)))
Yaaa ciddi misin bende tüm yapacaktım
Saka bir tarafa anneme et sote yapacam dedim eti dogramadan ver dedim eti ince ince dogramıs sote olmazdı
Dönerlik olmustu
Belkide güzel patlıcan yemeğine denk gelmemiştir
Ben çok sevmem.Karnıyarıkta severim,köz olarak severim.Kürdan kebabında ,musakkada,kızartılıp yoğurtlamasını,kuru dolmasını severim.Aslında seviyormuşum da haberim yokmuş benim .Yemeğin içinde haşlanmış gibi oluyor ya o tadı sevmiyorum ,mesela türlü yaparken bile önce kızartıp katarım yemeğe.Bir kerede Smile yazmıştı herhalde O geldi aklıma,sevmiyorum deyip O da sevdiği patlıcan yemeklerini yazmıştı.Ben bayılırım
Ama artık yiyormuş.Bunu söyleyeceğinizi biliyordumLisa güzel patlıcan yemeği yapamıyor mu diyorsun
Bence de öyle demek istiyorLisa güzel patlıcan yemeği yapamıyor mu diyorsun
Ama artık yiyormuş.Bunu söyleyeceğinizi biliyordum
Aynen bende kızarmış seviyorum yada yağı iyi olacak yoksa lezzetli olmuyor.Ben çok sevmem.Karnıyarıkta severim,köz olarak severim.Kürdan kebabında ,musakkada,kızartılıp yoğurtlamasını,kuru dolmasını severim.Aslında seviyormuşum da haberim yokmuş benim .Yemeğin içinde haşlanmış gibi oluyor ya o tadı sevmiyorum ,mesela türlü yaparken bile önce kızartıp katarım yemeğe.Bir kerede Smile yazmıştı herhalde O geldi aklıma,sevmiyorum deyip O da sevdiği patlıcan yemeklerini yazmıştı.
Tamam kolay olursa katılıırım :)))Önümüzdekine borçlandı
Yemeklik dogramıstı keske öyle isteseydim :)))Kuşbaşı olsaydı olurdu.
Aynen ben ondan bekliyordum.Deynepten önce ben söyliyeyim dedim
Neyse hayırlısıTamam kolay olursa katılıırım :)))
Yemeklik dogramıstı keske öyle isteseydim :)))
Aynen ben ondan bekliyordum.
Yazmaya hazırlanıyordum az önce baktım sen yazmışsınDeynepten önce ben söyliyeyim dedim
Evet 40 olduYaşlandı galiba
Parmakları hızlı yazamıyor artık
Elemanlar iyi yetişiyorYazmaya hazırlanıyordum az önce baktım sen yazmışsın
Yazmaya hazırlanıyordum az önce baktım sen yazmışsın
Senin patlıcanlı börek görüntün gözümün önüne geldi nomıssızAynen bende kızarmış seviyorum yafa yağı iyi olacak yoksa lezzetli olmuyor.
Böreğide güzelBiz bulgur köftesi yaparız oda güzel oluyor.