• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Nasip canım.İnşallah başka kategoride görürüz seni :KK200:
Bu arada et sote zaten doğranmış etle yapılıyor :confused:
Insallah bakalım kolay olursa katılıırım :)))
Yaaa ciddi misin bende tüm yapacaktım 😂😂😂😂
Saka bir tarafa anneme et sote yapacam dedim eti dogramadan ver dedim eti ince ince dogramıs sote olmazdı 😂😂
Dönerlik olmustu :-)

Insallah bakalım kolay olursa katılıırım :)))
Yaaa ciddi misin bende tüm yapacaktım 😂😂😂😂
Saka bir tarafa anneme et sote yapacam dedim eti dogramadan ver dedim eti ince ince dogramıs sote olmazdı 😂😂
Dönerlik olmustu :-)
Kuşbaşı olsaydı olurdu.🙂

Ben bayılırım😍
Ben çok sevmem.Karnıyarıkta severim,köz olarak severim.Kürdan kebabında ,musakkada,kızartılıp yoğurtlamasını,kuru dolmasını severim.Aslında seviyormuşum da haberim yokmuş benim :confused: .Yemeğin içinde haşlanmış gibi oluyor ya o tadı sevmiyorum ,mesela türlü yaparken bile önce kızartıp katarım yemeğe.Bir kerede Smile yazmıştı herhalde O geldi aklıma,sevmiyorum deyip O da sevdiği patlıcan yemeklerini yazmıştı.

Ben çok sevmem.Karnıyarıkta severim,köz olarak severim.Kürdan kebabında ,musakkada,kızartılıp yoğurtlamasını,kuru dolmasını severim.Aslında seviyormuşum da haberim yokmuş benim :confused: .Yemeğin içinde haşlanmış gibi oluyor ya o tadı sevmiyorum ,mesela türlü yaparken bile önce kızartıp katarım yemeğe.Bir kerede Smile yazmıştı herhalde O geldi aklıma,sevmiyorum deyip O da sevdiği patlıcan yemeklerini yazmıştı.
Aynen bende kızarmış seviyorum yada yağı iyi olacak yoksa lezzetli olmuyor.
Böreğide güzel😉Biz bulgur köftesi yaparız oda güzel oluyor.

Aynen bende kızarmış seviyorum yafa yağı iyi olacak yoksa lezzetli olmuyor.
Böreğide güzel😉Biz bulgur köftesi yaparız oda güzel oluyor.
Senin patlıcanlı börek görüntün gözümün önüne geldi nomıssız:confused:

Back