• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Urfaya geldigimden beri bende bayılıyorum 😍😍
Cantanem 2006- 2008 yıllarında ben de Urfa' da çalıştım. :confused: Önce Ceylanpınar' da 8 ay çalıştım sonra merkeze görevlendirme geldim. Oranın sosyal hayatı, kültürü beni çok etkilemişti. Antep'le yakın olmasına rağmen çok farklı ve otantik gelmişti. Çok güzel anılarım oldu. Urfa deyince içim cızladı bir an. :KK68:Calisiyor musun orada?

Ben de coolluğu bıraktım :KK76:
İçimden bir ses hep bak bak diyor.:rolleyes: Katılım az mı? Yoksa normalde böyle mi gidiyor arkadaşlar? En son şuruplu tatlıları takip ediyordum çok heyecanliydi sürekli değişiyordu.

Bildirim gidince heyecanlı oluyor

Cantanem 2006- 2008 yıllarında ben de Urfa' da çalıştım. :confused: Önce Ceylanpınar' da 8 ay çalıştım sonra merkeze görevlendirme geldim. Oranın sosyal hayatı, kültürü beni çok etkilemişti. Antep'le yakın olmasına rağmen çok farklı ve otantik gelmişti. Çok güzel anılarım oldu. Urfa deyince içim cızladı bir an. :KK68:Calisiyor musun orada?
Merhaba canım. Ben degil eşimin işi dolayısıyla geldik. 2 yıl oldu. 3 yıl daha burdayız. :) evet kültürü güzel bir şehir.
Tek eksisi aşırı sıcak olması diyebilirim ☺️

Back