Sonra bir daha göndersin:)Böyle hiç zevkli olmuyor:)Bence bekletir sizi daha erken der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra bir daha göndersin:)Böyle hiç zevkli olmuyor:)Bence bekletir sizi daha erken der
Kazen forumda görebilirEtiket ister misin net görsünGönderemez kiii gönderemez kiii
Aynen ,interneti sınırlı olanları da düşünsün Kazen,katılanlar kaç oyum olmuş diye sık sık girer,aynı olunca morelleri bozulurSonra bir daha göndersin:)Böyle hiç zevkli olmuyor:)
Aynen sık sık bakılıyor.Sonuncu bile olsak acaba kaç kişi verdi ,kim vermiş diye bakıyoruz:)Aynen ,interneti sınırlı olanları da düşünsün Kazen,katılanlar kaç oyum olmuş diye sık sık girer,aynı olunca morelleri bozulur
Bende formunda anladım başta.Nerde kalmıştık,izliyormuydun görmüş müydünüz o diziyi?Kazen forumda görebilirEtiket ister misin net görsün
Çok hatırlamıyorum ama yabancı gelmedi:)Bende formunda anladım başta.Nerde kalmıştık,izliyormuydun görmüş müydünüz o diziyi?
Yok beni görmezden gelmez:)Nevoş Kazen beni görmezden geliyor diyordum ,seni de mi görmezden geliyor,bir cevap yazmıyor sorulara?
Tabii ki gelmezYok beni görmezden gelmez:)
Ama her dediğimi yapacak hali yok
Olabilir:)Başka işleri vardır bizimle mi uğraşacakTabii ki gelmez
Belki bizim gibi telden yazmaya üşeniyordur
Dur camı açayım ,sigara dumanı dokunuyor banaOlabilir:)Başka işleri vardır bizimle mi uğraşacak
Aslında yapmayı cok istedim bu hafta yogundum ilk basta annem etimi dogramasaydı coktan yapmıs olacaktım ama artık ne yapalım kısmet olmadı :))Et soteyi kim aldı da yapmadı tez kellesi vurula
Ben sık yaparım ,bilsem yapmayacaklarını yapardım .Aslında az önce okumuştum minik yazmıştı herhalde,yapacağı kesin olmayan son 3 gün içerisinde haber edecek
Benim aklımda olanlar da Tokat kebabı,biftek sarma,fajita ve de et soteydi.Gerçi et sote de sunum bakımdan biraz benzeyebilirdi diğerlerine.
Olabilir henüz konuşmadık:)Dur camı açayım ,sigara dumanı dokunuyor bana
Nevoş et bitince cıslı kategoriye geçersiniz değil mi?
Hayırlısı olsun canımİsteyen olmadı olsa sorardım:)Aslında yapmayı cok istedim bu hafta yogundum ilk basta annem etimi dogramasaydı coktan yapmıs olacaktım ama artık ne yapalım kısmet olmadı :))
Nasip canım.İnşallah başka kategoride görürüz seniAslında yapmayı cok istedim bu hafta yogundum ilk basta annem etimi dogramasaydı coktan yapmıs olacaktım ama artık ne yapalım kısmet olmadı :))
Tamam abla o zaman ♥Hayırlısı olsun canımİsteyen olmadı olsa sorardım:)
Önümüzdekine borçlandıTamam abla o zaman ♥
Ben bayılırımBian unutmuşum
Patlıcan sevilmez mi yaaa