• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sonra bir daha göndersin:)Böyle hiç zevkli olmuyor:)
Aynen ,interneti sınırlı olanları da düşünsün Kazen,katılanlar kaç oyum olmuş diye sık sık girer,aynı olunca morelleri bozulur:sus:

Aynen ,interneti sınırlı olanları da düşünsün Kazen,katılanlar kaç oyum olmuş diye sık sık girer,aynı olunca morelleri bozulur:sus:
Aynen sık sık bakılıyor.Sonuncu bile olsak acaba kaç kişi verdi ,kim vermiş diye bakıyoruz:)

Nevoş Kazen beni görmezden geliyor diyordum ,seni de mi görmezden geliyor,bir cevap yazmıyor sorulara? :skandal:
Yok beni görmezden gelmez:)
Ama her dediğimi yapacak hali yok:70:

Olabilir:)Başka işleri vardır bizimle mi uğraşacak:KK14:
Dur camı açayım ,sigara dumanı dokunuyor bana :KK53:
Nevoş et bitince cıslı kategoriye geçersiniz değil mi?:sus:

Et soteyi kim aldı da yapmadı tez kellesi vurula:KK53:
Ben sık yaparım ,bilsem yapmayacaklarını yapardım :KK45:.Aslında az önce okumuştum minik yazmıştı herhalde,yapacağı kesin olmayan son 3 gün içerisinde haber edecek :olamaz:
Benim aklımda olanlar da Tokat kebabı,biftek sarma,fajita ve de et soteydi.Gerçi et sote de sunum bakımdan biraz benzeyebilirdi diğerlerine.
Aslında yapmayı cok istedim bu hafta yogundum ilk basta annem etimi dogramasaydı coktan yapmıs olacaktım ama artık ne yapalım kısmet olmadı :))

Aslında yapmayı cok istedim bu hafta yogundum ilk basta annem etimi dogramasaydı coktan yapmıs olacaktım ama artık ne yapalım kısmet olmadı :))
Hayırlısı olsun canım:60:İsteyen olmadı olsa sorardım:)

Nasip canım.İnşallah başka kategoride görürüz seni :KK200:
Bu arada et sote zaten doğranmış etle yapılıyor :confused:

Back