- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gerçek benden 2 yaş büyük ikimizde yaşlanıyoruzİnanmıyorum
Şaka tabiki
Aynen ben ondan bekliyordum.
Barnahlarım hızlı yazıyor da nette mi sitede mi yavaşlık var anlamadım,mesajı geç gönderiyor.Yaşlandı galiba
Parmakları hızlı yazamıyor artık
Netinde sorun olabilir.Barnahlarım hızlı yazıyor da nette mi sitede mi yavaşlık var anlamadım,mesajı geç gönderiyor.
Yok gerçek benden 2 yaş büyük ikimizde yaşlanıyoruz
Sağol canımMaşallah ikinizede
Barnahlarım hızlı yazıyor da nette mi sitede mi yavaşlık var anlamadım,mesajı geç gönderiyor.
Nevoşum geçenlerde aklıma geldi.Ben senin doğum gününü ,o günü unuttum ,kızdım kendime .12 Haziran mıydı?Geçmiş doğum günün kutlu osun Nevoş,bayağı bir zaman geçti ama olsunYok gerçek benden 2 yaş büyük ikimizde yaşlanıyoruz
Yok 11 Haziran sağol canımNevoşum geçenlerde aklıma geldi.Ben senin doğum gününü ,o günü unuttum ,kızdım kendime .12 Haziran mıydı?Geçmiş doğum günün kutlu osun Nevoş,bayağı bir zaman geçti ama olsun
1 günü mü başıma kakıyorsun?Yok 11 Haziran sağol canım
40 ta sakın unutma
Farketmez canım sen 12 sinde kutla1 günü mü başıma kakıyorsun?
Demek ki benim gece haberim oldu 12 gibi,öteki güne kaydırmıştırım
Geçmiş olsun canım bir şey olmaz inşaallahYarın dr işim var korkuyorumBenimde iltihaplaşma oluyor dr alalım benini dedi tırsıyorum
İnşallah.Geçmiş olsun canım bir şey olmaz inşaallah
Kurtulursun işte
Hayırlısı canımİnşallah.
Yaz tatilinde olsaydı iyiydi de yapacak birşey yok
Bu arada farkettim de ben bugün hiç Caps Locku açık bırakmadım
Yine beklerizBen kalkayım da okula gitmeden son bir mutfağa gireyim
İnşallah arayı uzatmam
Teşekkür ederim Nevrestecim.Ablacım maşaallah süpersin
İstanbulda fırın kültürü yok ki. Ev tipi fırında lezzetli olmuyor :)Belkide güzel patlıcan yemeğine denk gelmemiştir
Geçmiş olsun canımYarın dr işim var korkuyorumBenimde iltihaplaşma oluyor dr alalım benini dedi tırsıyorum
Allah' tan sevmiyorsun bi de sevsen çiğ çiğ yerdinBen çok sevmem.Karnıyarıkta severim,köz olarak severim.Kürdan kebabında ,musakkada,kızartılıp yoğurtlamasını,kuru dolmasını severim.Aslında seviyormuşum da haberim yokmuş benim .Yemeğin içinde haşlanmış gibi oluyor ya o tadı sevmiyorum ,mesela türlü yaparken bile önce kızartıp katarım yemeğe.Bir kerede Smile yazmıştı herhalde O geldi aklıma,sevmiyorum deyip O da sevdiği patlıcan yemeklerini yazmıştı.