Patlıcan sevmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlıcan sevmiyor
Patlıcan sevmiyor benim yemek patlıcanlıSana da verebilir de.Kazen geçen kategori löp et diye tutturmuştu ya,bir de farklı tarifleri seviyor
Eşi alıştırdım diyordu ya,kandırmış mı Onu?Patlıcan sevmiyor
FajitaNevreste yapacağım deyip yapılmayan tarifler hangileri,merak ettim
O zaman verebilir miEşi alıştırdım diyordu ya,kandırmış mı Onu?
Et soteyi kim aldı da yapmadı tez kellesi vurulaFajita
Et sote
Buğu kebabı
Kuzu kapama
Patates dolması ve Hünkar beğendiydi:)
Bunların arasında yapılma ihtimali son gün olmayan tek hünkar beğendiydi bende onu yaptım:)Diğerleri haber vermedi:)
Gözünü korkutmak gibi olmasın da verebilirO zaman verebilir mi
Canım ben hafta içi etiket yaptım.Bana yapacağız diye dönüş yapıldı.Fajita hafta içinde yapmayacağını bildirdi.Et soteyi Zipzip- yapacaktı ama yetiştiremedi.Et soteyi kim aldı da yapmadı tez kellesi vurula
Ben sık yaparım ,bilsem yapmayacaklarını yapardım .Aslında az önce okumuştum minik yazmıştı herhalde,yapacağı kesin olmayan son 3 gün içerisinde haber edecek
Benim aklımda olanlar da Tokat kebabı,biftek sarma,fajita ve de et soteydi.Gerçi et sote de sunum bakımdan biraz benzeyebilirdi diğerlerine.
Ben yazmadım nasıl değiştireyimGözünü korkutmak gibi olmasın da verebilir
Yemeğin hikayesini beğenmedim ama bence değiştir hikayesini
Son birkaç gündür yoğundum yapamazdım gerçi.Hem dinlenme molası verdim yüzüm eskimesin diye ya,az özlesin beni hayranlarımCanım ben hafta içi etiket yaptım.Bana yapacağız diye dönüş yapıldı.Fajita hafta içinde yapmayacağını bildirdi.Et soteyi Zipzip- yapacaktı ama yetiştiremedi.
Benim gözüm hep hünkar beğendideydiDenemek için mutlaka yapmalıydım.Kırmızı papuc'un kardeşi aldı hafta içi yapacak dedi.Cumartesi sordum yapamaz deyince yaptım.
Sen bana söyleseydin ben tekrar sorardım:)
Yanlış mı anladım diye baştan okudum hikayesiniBen yazmadım nasıl değiştireyim
Ben dayanamıyorum çok eskidim mi acabaSon birkaç gündür yoğundum yapamazdım gerçi.Hem dinlenme molası verdim yüzüm eskimesin diye ya,az özlesin beni hayranlarım
Yok vallahi öyleymişYanlış mı anladım diye baştan okudum hikayesini
Sen esimezsin şarap gibisin yıllandıkça tatlanırsınBen dayanamıyorum çok eskidim mi acaba
Öyle mi çok teşekkür ederimSen esimezsin şarap gibisin yıllandıkça tatlanırsın
Pc boşta Aynen telden uzun yazamıyorum hep yanlış yazıyorNevreste benim gibi uzun yazıyorsun ,sen de benim gibi PCyi kaptın değil mi?
Bence bekletir sizi daha erken derKazen abicim bildirim ne zaman gönderilecek : )