En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Nevrestecim o ruhun girdiği beden bugun diyet takım arkadaşlarım için çekmiştim iki günde +1 olmuşum. Kizmasinlar diye dikkati başka yöne çekeyim dedim. Bildirim günümüz de
Aaa o yüzden mi fotograf paylastın abla
Ödem o ablacım gidecek cumaya kadar

Nasılsın canım ❤
Şükür iyiyim sana bir haberim var spora yaziliyorim bugün yarın başlayacağım daha görüşmeye gitmedim ama eşim in rızasını aldım

Aaa o yüzden mi fotograf paylastın abla
Ödem o ablacım gidecek cumaya kadar
Valla o yüzden. Utandım şimdi hem de çok. Nasıl odemmiş bu...anlayamadım hiç böyle bir şey gelmemişti başıma. Kabus yaşıyorum resmen. Canım size ve kendime söz verdim aticam o ödemi...

Şükür iyiyim sana bir haberim var spora yaziliyorim bugün yarın başlayacağım daha görüşmeye gitmedim ama eşim in rızasını aldım
Meleğim çok güzel bir haber bu... Hadi bakalım.

Valla o yüzden. Utandım şimdi hem de çok. Nasıl odemmiş bu...anlayamadım hiç böyle bir şey gelmemişti başıma. Kabus yaşıyorum resmen. Canım size ve kendime söz verdim aticam o ödemi...
Bulgur ve tursunun etkisi abla sen bugün yesilcay iç atarsın ödemi kilo olmadıgını hepimiz biliyoruz zaten

Cok iyi olmus canım bu fırsat bir daha ele gecmez hem diyet hem spor süper olacak
Diyeti bırakmıştım bayağı geri aldım ama insallaj gidecek :))

Bulgur ve tursunun etkisi abla sen bugün yesilcay iç atarsın ödemi kilo olmadıgını hepimiz biliyoruz zaten
Yağlı köfteye bayılıyorum ama artık yasakladim kendime...hele tursuya rest çektim...Ah gençlik ah...ne yesem hiç fark etmezdi eskiden. bol bol yeşil çay ve kiraz sapı çayı icecem canim. Çok teşekkür ederim kaptanim

En azından tartı öncesi yememissin iyi tarafından bakalım abla
Ama bulgur az cok herkesde aynı etkiyi yaratıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…