• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Burda ordu Zonguldak Giresun bartın çok insan var hepsinij kültürü farklı ordulu bir arkadaşım gel bana yaparım demişti ama nasip olmadı işte

Eşim bana kimse gelmeden benim ilk gitmeme müsade etmiyor çok tuhaf bir huyu var 🙄
Evet onu yedim ama pek sevemedim 🙄

Burda ordu Zonguldak Giresun bartın çok insan var hepsinij kültürü farklı ordulu bir arkadaşım gel bana yaparım demişti ama nasip olmadı işte

Eşim bana kimse gelmeden benim ilk gitmeme müsade etmiyor çok tuhaf bir huyu var 🙄
Bende rizelilerden yemiştim okul yıllarında arkadaşımın annesi yapmıştı sevemedigimi çaktırmadan yemeğe çalışıyordum ama kadın anlamış herhalde sana makarna vereyim istersen demişti 😊

Erkeklerin var öyle bazen takıntıları.

Kışın haşlayıp soğan, salça ile kavuruyoruz çok güzel oluyor.İmkan varsa dene canım 😊
Bende komşu ma köyden gelmişti yedim çok güzel çocukları sevmiyo diye yapmiyomus ne zaman yaparsan çağır beni dedim 😂

İyi geceler hanımlar 😴 bende çok sever ve yaparım taze fasulye kızartması yumurtalı kahvaltıda yemekte her öğünde yenilebilir bi tat çok güzel 👍 ben uyumaya kaçıyorum çok yoğun bi hafta sonuydu benim için 🥺💤
Hayırlı geceler canım :KK200:

Birde ordulular çayın yanına turşu yapıyorlar mis bir nasip olmadı yemek :))
Esim ordulu, ilk tursu kavurmasi gordugumde anlamamistim bile tursudan oldugunu😁 cayin yanina ne alaka fasulye yemegi yapmislar dedim kendi kendime☺☺ tadida guzeldi hani, dene mutlaka🙃

Bence sizin ruhunuzda var :)
Nevrestecim o ruhun girdiği beden :KK25:bugun diyet takım arkadaşlarım için çekmiştim iki günde +1 olmuşum. Kizmasinlar diye dikkati başka yöne çekeyim dedim. Bildirim günümüz de:KK22:

Eklentiler

• IMAG2683.jpg
    IMAG2683.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 28
Back