- 20 Mart 2008
- 141.595
- 213.113
- 1.423
- 60
Çok geçmiş olsun hanımcım. Allah şifasını versin.
Çok sağol canım,amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun hanımcım. Allah şifasını versin.
Ahhh keşkeBildirim gitse de şenlense buralar
Aaa o yüzden mi fotograf paylastın ablaNevrestecim o ruhun girdiği beden bugun diyet takım arkadaşlarım için çekmiştim iki günde +1 olmuşum. Kizmasinlar diye dikkati başka yöne çekeyim dedim. Bildirim günümüz de
Aaa o yüzden mi fotograf paylastın abla
Ödem o ablacım gidecek cumaya kadar
Nasılsın canım ❤
Şükür iyiyim sana bir haberim var spora yaziliyorim bugün yarın başlayacağım daha görüşmeye gitmedim ama eşim in rızasını aldımNasılsın canım ❤
Valla o yüzden. Utandım şimdi hem de çok. Nasıl odemmiş bu...anlayamadım hiç böyle bir şey gelmemişti başıma. Kabus yaşıyorum resmen. Canım size ve kendime söz verdim aticam o ödemi...Aaa o yüzden mi fotograf paylastın abla
Ödem o ablacım gidecek cumaya kadar
Meleğim çok güzel bir haber bu... Hadi bakalım.Şükür iyiyim sana bir haberim var spora yaziliyorim bugün yarın başlayacağım daha görüşmeye gitmedim ama eşim in rızasını aldım
Yaaa cook sevindim canımŞükür iyiyim sana bir haberim var spora yaziliyorim bugün yarın başlayacağım daha görüşmeye gitmedim ama eşim in rızasını aldım
Bulgur ve tursunun etkisi abla sen bugün yesilcay iç atarsın ödemi kilo olmadıgını hepimiz biliyoruz zatenValla o yüzden. Utandım şimdi hem de çok. Nasıl odemmiş bu...anlayamadım hiç böyle bir şey gelmemişti başıma. Kabus yaşıyorum resmen. Canım size ve kendime söz verdim aticam o ödemi...
Meleğim çok güzel bir haber bu... Hadi bakalım.
Spor sakonu evime 100 metre falan arkadaş konusunu açmasa izin vermezdi arkadaş sağolsunYaaa cook sevindim canım
Cok iyi olmus canım bu fırsat bir daha ele gecmez hem diyet hem spor süper olacakSpor sakonu evime 100 metre falan arkadaş konusunu açmasa izin vermezdi arkadaş sağolsun
Diyeti bırakmıştım bayağı geri aldım ama insallaj gidecek :))Cok iyi olmus canım bu fırsat bir daha ele gecmez hem diyet hem spor süper olacak
Gider gider ama spor yapıyorum diye fazla yeme :)))Diyeti bırakmıştım bayağı geri aldım ama insallaj gidecek :))
Yok yok dikkat edecgim inşallah bir başlasam : ))Gider gider ama spor yapıyorum diye fazla yeme :)))
Hadi bakalım insallahYok yok dikkat edecgim inşallah bir başlasam : ))
Yağlı köfteye bayılıyorum ama artık yasakladim kendime...hele tursuya rest çektim...Ah gençlik ah...ne yesem hiç fark etmezdi eskiden. bol bol yeşil çay ve kiraz sapı çayı icecem canim. Çok teşekkür ederim kaptanimBulgur ve tursunun etkisi abla sen bugün yesilcay iç atarsın ödemi kilo olmadıgını hepimiz biliyoruz zaten
En azından tartı öncesi yememissin iyi tarafından bakalım ablaYağlı köfteye bayılıyorum ama artık yasakladim kendime...hele tursuya rest çektim...Ah gençlik ah...ne yesem hiç fark etmezdi eskiden. bol bol yeşil çay ve kiraz sapı çayı icecem canim. Çok teşekkür ederim kaptanim
Allah şifalar versin ablam inşallah düzelirÇok sağol canım amin inşallah
Amin inşallah çok sağol