• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Nevrestecim o ruhun girdiği beden :KK25:bugun diyet takım arkadaşlarım için çekmiştim iki günde +1 olmuşum. Kizmasinlar diye dikkati başka yöne çekeyim dedim. Bildirim günümüz de:KK22:
Aaa o yüzden mi fotograf paylastın abla 😂😂
Ödem o ablacım gidecek cumaya kadar 😊

Nasılsın canım ❤
Şükür iyiyim sana bir haberim var spora yaziliyorim :skandal: bugün yarın başlayacağım daha görüşmeye gitmedim ama eşim in rızasını aldım :rolleyes:

Aaa o yüzden mi fotograf paylastın abla 😂😂
Ödem o ablacım gidecek cumaya kadar 😊
Valla o yüzden. :KK22: Utandım şimdi hem de çok. Nasıl odemmiş bu...anlayamadım hiç böyle bir şey gelmemişti başıma. Kabus yaşıyorum resmen. Canım size ve kendime söz verdim aticam o ödemi...

Şükür iyiyim sana bir haberim var spora yaziliyorim :skandal: bugün yarın başlayacağım daha görüşmeye gitmedim ama eşim in rızasını aldım :rolleyes:
Meleğim çok güzel bir haber bu... Hadi bakalım.

Valla o yüzden. :KK22: Utandım şimdi hem de çok. Nasıl odemmiş bu...anlayamadım hiç böyle bir şey gelmemişti başıma. Kabus yaşıyorum resmen. Canım size ve kendime söz verdim aticam o ödemi...
Bulgur ve tursunun etkisi abla sen bugün yesilcay iç atarsın ödemi kilo olmadıgını hepimiz biliyoruz zaten 😊

Cok iyi olmus canım bu fırsat bir daha ele gecmez hem diyet hem spor süper olacak 😍
Diyeti bırakmıştım bayağı geri aldım ama insallaj gidecek :))

Bulgur ve tursunun etkisi abla sen bugün yesilcay iç atarsın ödemi kilo olmadıgını hepimiz biliyoruz zaten 😊
Yağlı köfteye bayılıyorum ama artık yasakladim kendime...hele tursuya rest çektim...Ah gençlik ah...ne yesem hiç fark etmezdi eskiden. :kızgın:bol bol yeşil çay ve kiraz sapı çayı icecem canim. Çok teşekkür ederim kaptanim :KK200:

Yağlı köfteye bayılıyorum ama artık yasakladim kendime...hele tursuya rest çektim...Ah gençlik ah...ne yesem hiç fark etmezdi eskiden. :kızgın:bol bol yeşil çay ve kiraz sapı çayı icecem canim. Çok teşekkür ederim kaptanim :KK200:
En azından tartı öncesi yememissin iyi tarafından bakalım abla 😍
Ama bulgur az cok herkesde aynı etkiyi yaratıyor :)

Back