- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Evet bende yapacam severim öyle şeyleriBak kuru biberi hasla patlican da olur sonra yağda biraz çevir uzerine sarımsaklı yoğurt kış benim vezgecilmezim eşim sevmesede .
Ona kozartiyorim ben kavuruyorum kurulari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende yapacam severim öyle şeyleriBak kuru biberi hasla patlican da olur sonra yağda biraz çevir uzerine sarımsaklı yoğurt kış benim vezgecilmezim eşim sevmesede .
Ona kozartiyorim ben kavuruyorum kurulari
Aynen şimdi kizlarida yıkadım iyice pil bitti
Bizde son bir sayfa ödevi yaptık bulaşıklar duruyor daha evde çok soğuk kız uyumak üzere ahaliye meyve hazırladım WC ye geçtimAynen şimdi kizlarida yıkadım iyice pil bitti
Bende bulaşıkları yerlestirmedim daha makineyeBizde son bir sayfa ödevi yaptık bulaşıklar duruyor daha evde çok soğuk kız uyumak üzere ahaliye meyve hazırladım WC ye geçtim
Neyse sonunu soyliyim rahatliyim
İşte o cocugun kılığında gelip kızı hamile bıraktı
Yani Marianne yeniden doğacak
Her oylamada bildirim gidiyor canımKK geneline duyuru yapılınabilinemez mi Nevreste ortalık coşardı
aney aney aneeyy resimlere bakmaya geliyorum hepsi şahane hepsi
Öylede kuruttum:)Benim bir arkadasim doğrayıp biraz kavurup yogurtlayip da yiyorlarmis tatdim da güzel olmustu ☺
Bende alıp deniyecegimÖylede kuruttum:)
Biber yoğurtlu şahane olur
Fasulyede kuruturuz güzel oluyor.Bende alıp deniyecegim ☺
Aa hiç duymadım onuFasulyede kuruturuz güzel oluyor.
Kışın haşlayıp soğan, salça ile kavuruyoruz çok güzel oluyor.İmkan varsa dene canımAa hiç duymadım onu
Öyle birşey yapıyorlar burda da ama tursusundan galibaKışın haşlayıp soğan, salça ile kavuruyoruz çok güzel oluyor.İmkan varsa dene canım
Yok biz kurutuyoruz.Kurusundan yapıyoruz.Öyle birşey yapıyorlar burda da ama tursusundan galiba
Çiğ fasulye haşlayıp unlu kızartınca da guzel oluyorÖyle birşey yapıyorlar burda da ama tursusundan galiba
Onu kuruttuğumuz fasulye ile yapıyorum:)Çiğ fasulye haşlayıp unlu kızartınca da guzel oluyor
Bir komşu m fasulyeyi ortadan ikiye kestikten sonra ufak ufak doğrayıp soğan ve domatesli kavurup üzerine yumurta kırıyor aynı menemen gibi oluyor bir kere yapıp verdi menemen gibiydi :))
Hem hiç fasulye kurutmadim eşim buzluğa atamami bile istemiyor yemiyor çünküOnu kuruttuğumuz fasulye ile yapıyorum:)
Evet onu yedim ama pek sevemedimBirde ordulular çayın yanına turşu yapıyorlar mis bir nasip olmadı yemek :))