- 24 Haziran 2015
- 39.894
- 154.587
- 598
Ne izliyorsunAç değilim, akşam uyudum 3 e kadar hoppp dizi izlemece o yüzden atıştırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne izliyorsunAç değilim, akşam uyudum 3 e kadar hoppp dizi izlemece o yüzden atıştırıyorum
Good doktor , kore dizisiNe izliyorsun
evet bana göre küçük 29 um ben dovebilirim27 yaş küçükse evet
ben onu pek seyetmiyom ya kakaolu kek ondan güzelTiramisu olabilirdi suan
Sen neden bana minik diyorsunBana abla de, 28 yaşındayım ben
Arkadaş sende mi Kore fanisin şu cavur filmlerine bir benim kafam basmıyor sanırımGood doktor , kore dizisi
He su Fox da yeni başlayan dizi ondan uyarlanmis diyirlar.Good doktor , kore dizisi
ooo teyzem ellerinden şeyederimevet bana göre küçük 29 um ben dovebilirim
ben onu pek seyetmiyom ya kakaolu kek ondan güzel
Sen neden bana minik diyorsun
Minik abla de
Ben senin sandigin miniklerden değilim KK49:tamam nana teyze ben Minik Duduklu Tencere yaşını merak ettim
Benim izlediğim de Fransız yapımı korku idiArkadaş sende mi Kore fanisin şu cavur filmlerine bir benim kafam basmıyor sanırım
Hiç teyze olmadım bu güne kadar bağrıma yeğenim diye basacagimooo teyzem ellerinden şeyederim
Tamam korku da amaç korkmak korkuyorum ama diğer filmleri anlamıyorum ben ya hele Çinliler koreliler birbirne benziyor kim ne yapıyor kim geliyor kim gidiyor kafam karışıyorBenim izlediğim de Fransız yapımı korku idi
cücüğümü de basHiç teyze olmadım bu güne kadar bağrıma yeğenim diye basacagim
Bende kore dizisi izlemedim ama onlarında seveni çokTamam korku da amaç korkmak korkuyorum ama diğer filmleri anlamıyorum ben ya hele Çinliler koreliler birbirne benziyor kim ne yapıyor kim geliyor kim gidiyor kafam karışıyor
Sen neden bana minik diyorsun
Minik abla de
tamam nana teyze ben Minik Duduklu Tencere yaşını merak ettim
Arkadaş sende mi Kore fanisin şu cavur filmlerine bir benim kafam basmıyor sanırım
He su Fox da yeni başlayan dizi ondan uyarlanmis diyirlar.
Ben drlu dizileri izleyemiyorum sonra orda gördüğüm bütün hastalıklardan etkileniyorum
Tamam sende benim nanam olarak kalŞunun şurası şubata ne kaldı, bende 29 olacağım, ayrıca miniğim diyorum, pişman değilim
Teyze de neymiş abla abla
Yok kız fox daki diziden sonra baktım ama izlediğim kore dizileride çok
Evet evet bende o yüzden bakıyorum severim ben öyle dizileri
Kaç bakalım sende gitBen kaçayım tatlı krizine gireceğim yoksa
Nescafe mi alayım bir geliyorumKaç bakalım sende git
Nanacığın buradaKaç bakalım sende git
İyiki varsın nanaNanacığın burada