- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Bende reklamları açıyorum, netmi yavaş site mi anlayamadımİyiki varsın nana
Yazı yazcam diye kırk tane yanlış yere basıyorum durmadan geri çık geri çık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende reklamları açıyorum, netmi yavaş site mi anlayamadımİyiki varsın nana
Yazı yazcam diye kırk tane yanlış yere basıyorum durmadan geri çık geri çık
Bazen geri atiyor sanki yazarken ://Bende reklamları açıyorum, netmi yavaş site mi anlayamadım
Durmadan elbise reklamları çıkıyor ben bakıyorum ya ondan galibaBazen geri atiyor sanki yazarken ://
Bende de bu araba kılık kiyafet cikiyor LC..... Yüzde 50 indirim vardı oglana mont aldim bakalım nasıl cikacakDurmadan elbise reklamları çıkıyor ben bakmıyorum ya ondan galiba
Marianne demiiTamam onu içeyim bari ☺
Üç gündür geceleri bir dizi izliyordum ikiye kadarsezon finaline geldim korku dizisi şimdi yeni sezonu nasıl bekliycem
Ben kullandım oğlana birinci sınıfta iken iyiydi canım.Bende de bu araba kılık kiyafet cikiyor LC..... Yüzde 50 indirim vardı oglana mont aldim bakalım nasıl cikacak
Evet yaMarianne demii
Ben kcuige almıştım 3 senedir giyiyor taş gibi ama o zaman heryerde 50-60 Ken 90 a almıştımBen kullandım oğlana birinci sınıfta iken iyiydi canım.
Geçen sene boynerden aldım bu senede giyer birde deri var onuda LC den almıştım büyüktü onuda giyer bu sene ALLAh izin verirse
Ben de az baktım da deniz fenerinde ne var kukiiEvet ya
İyiymiş bu sene almam mont geçen sene yeniledim hepsini kini.Ben kcuige almıştım 3 senedir giyiyor taş gibi ama o zaman heryerde 50-60 Ken 90 a almıştım
Simdi bu indirjmli fiyatı 85
S
Ben geçen sweatshirt gibi aldım önden fermuarlı simdilik ona giydireyim sezon sonu alacağımİyiymiş bu sene almam mont geçen sene yeniledim hepsini kini.
Bir tek küçük kıza yağmurluk tarzı birşey alcam.
Oraya topluyor Marianne aldiklariniBen de az baktım da deniz fenerinde ne var kukii
ortancaya aldı ablam LC den yağmurluk kumaşı dışı içi polar okula giderken lazım ara mevsimde 138 TL idiBen geçen sweatshirt gibi aldım önden fermuarlı simdilik ona giydireyim sezon sonu alacağım
Tam izlemedim, göz ucuyla baktım. Eskiden korku severdim. Evlendiğimden beri uzak kaldım. Gece korkmuyor musun, ya seni de alırsaOraya topluyor Marianne aldiklarini
Geçen gece eşim dışarı çıktı bilsiyarda kulaklıkla izliyorum esimde geldim diye arıyormuş ortanca kız birden anne telefon çalıyor diye nasıl bağırdı birden o an da heyecanlı yeri aklım gidecektiTam izlemedim, göz ucuyla baktım. Eskiden korku severdim. Evlendiğimden beri uzak kaldım. Gece korkmuyor musun, ya seni de alırsa
Bazılarında indirim var işte 70-75 liraya falan geliyor sepetteortancaya aldı ablam LC den yağmurluk kumaşı dışı içi polar okula giderken lazım ara mevsimde 138 TL idi
İyiymiş bakayım ufaga bendeBazılarında indirim var işte 70-75 liraya falan geliyor sepette
Uuuı çok heyecanlı. burdan ben bile hissettim nasıl korktuğunu.Geçen gece eşim dışarı çıktı bilsiyarda kulaklıkla izliyorum esimde geldim diye arıyormuş ortanca kız birden anne telefon çalıyor diye nasıl bağırdı birden o an da heyecanlı yeri aklım gidecekti
Bugün bak 16-17 di geçerli idi ben hatta eşofman altı bakacaktim oglanlars beden kalmamosİyiymiş bakayım ufaga bende