• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Durmadan elbise reklamları çıkıyor ben bakmıyorum ya ondan galiba 😂
Bende de bu araba kılık kiyafet cikiyor LC..... Yüzde 50 indirim vardı oglana mont aldim bakalım nasıl cikacak

Bende de bu araba kılık kiyafet cikiyor LC..... Yüzde 50 indirim vardı oglana mont aldim bakalım nasıl cikacak
Ben kullandım oğlana birinci sınıfta iken iyiydi canım.
Geçen sene boynerden aldım bu senede giyer birde deri var onuda LC den almıştım büyüktü onuda giyer bu sene ALLAh izin verirse

Ben kullandım oğlana birinci sınıfta iken iyiydi canım.
Geçen sene boynerden aldım bu senede giyer birde deri var onuda LC den almıştım büyüktü onuda giyer bu sene ALLAh izin verirse
Ben kcuige almıştım 3 senedir giyiyor taş gibi ama o zaman heryerde 50-60 Ken 90 a almıştım
Simdi bu indirjmli fiyatı 85 :olamaz:
S

Ben kcuige almıştım 3 senedir giyiyor taş gibi ama o zaman heryerde 50-60 Ken 90 a almıştım
Simdi bu indirjmli fiyatı 85 :olamaz:
S
İyiymiş bu sene almam mont geçen sene yeniledim hepsini kini.
Bir tek küçük kıza yağmurluk tarzı birşey alcam.

İyiymiş bu sene almam mont geçen sene yeniledim hepsini kini.
Bir tek küçük kıza yağmurluk tarzı birşey alcam.
Ben geçen sweatshirt gibi aldım önden fermuarlı simdilik ona giydireyim sezon sonu alacağım :KK45:

Ben geçen sweatshirt gibi aldım önden fermuarlı simdilik ona giydireyim sezon sonu alacağım :KK45:
ortancaya aldı ablam LC den yağmurluk kumaşı dışı içi polar okula giderken lazım ara mevsimde 138 TL idi 🙄

Tam izlemedim, göz ucuyla baktım. Eskiden korku severdim. Evlendiğimden beri uzak kaldım. Gece korkmuyor musun, ya seni de alırsa :KK70:
Geçen gece eşim dışarı çıktı bilsiyarda kulaklıkla izliyorum esimde geldim diye arıyormuş ortanca kız birden anne telefon çalıyor diye nasıl bağırdı birden o an da heyecanlı yeri aklım gidecekti :KK70: :KK70: :KK70:

ortancaya aldı ablam LC den yağmurluk kumaşı dışı içi polar okula giderken lazım ara mevsimde 138 TL idi 🙄
Bazılarında indirim var işte 70-75 liraya falan geliyor sepette

Geçen gece eşim dışarı çıktı bilsiyarda kulaklıkla izliyorum esimde geldim diye arıyormuş ortanca kız birden anne telefon çalıyor diye nasıl bağırdı birden o an da heyecanlı yeri aklım gidecekti :KK70: :KK70: :KK70:
Uuuı çok heyecanlı. :KK8: burdan ben bile hissettim nasıl korktuğunu. :rolleyes:

Back