• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Türk kahvesi iç😊
Tamam onu içeyim bari ☺️
Üç gündür geceleri bir dizi izliyordum ikiye kadar🙄sezon finaline geldim korku dizisi şimdi yeni sezonu nasıl bekliycem:110:

Tamam onu içeyim bari ☺
Üç gündür geceleri bir dizi izliyordum ikiye kadar🙄sezon finaline geldim korku dizisi şimdi yeni sezonu nasıl bekliycem:110:
Uyksuuz nasıl yaşıyorsun 11 de yattigim jalde sabah esimi ose gönderip 9 da uyandım okula geç kaldık :(

Bişey olmuyor ki :KK43:
Bu işaretlimi?
IMG_20190917_230038.jpg

Uyksuuz nasıl yaşıyorsun 11 de yattigim jalde sabah esimi ose gönderip 9 da uyandım okula geç kaldık :KK43:
Mafoldum zaten :KK70:ama meraktan izlemeden duramadim napayım. Birde korkunç varya minik hem korkuyorum hem izlemeden duramadim

Tamam onu içeyim bari ☺
Niye uykunu feda ediyorsun.Dün bende uyuyamadım.Aklıma bir şey takıldı.

Niye uykunu feda ediyorsun.Dün bende uyuyamadım.Aklıma bir şey takıldı.
Bakma aslinda benimde kafamda birşeyler dolu nevos kafa dağıttım işte düşünmemek için .
Bazen kafamı birine verip kaçıp gitmek istiyorum :KK70:
Hayırdır sen neyi taktin

Bakma aslinda benimde kafamda birşeyler dolu nevos kafa dağıttım işte düşünmemek için .
Bazen kafamı birine verip kaçıp gitmek istiyorum :KK70:
Hayırdır sen neyi taktin
Öyle yapabilsek keşke😊
Benim kafama taktıklarım bitmez ki:70:

Oda işaretli değil ama her zaman bildirim gelmiyor normalde bir doğum gunumde gelmiş msj birde aşçı rozeti kazandınız diyor Ramazan sofralari birincisi :cool: falan diyor işte
Başka gelmez o zaman😉

Öyle yapabilsek keşke😊
Benim kafama taktıklarım bitmez ki:KK70:
Geçen eşim goruntulu aradı uzun zaman sonra ilk defa konuştuk benim de kafam da örtü yoktu o ara eve gelince diyor ki yanimdaiken sacin belli oluyorda kamera da kel gibi gozukiyorsun

Takip takip kendimize ediyoruz herkes çakı gibi geziyor etrafta ://

Geçen eşim goruntulu aradı uzun zaman sonra ilk defa konuştuk benim de kafam da örtü yoktu o ara eve gelince diyor ki yanimdaiken sacin belli oluyorda kamera da kel gibi gozukiyorsun

Takip takip kendimize ediyoruz herkes çakı gibi geziyor etrafta ://
Aynen canım ama benim içim çürüyor😞

Back