• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Uuuı çok heyecanlı. :KK8: burdan ben bile hissettim nasıl korktuğunu. :rolleyes:
Evet iyi kapilmisim :KK70: ikinci sezon belli değilmiş daha ne zaman yükleneceği yüklensin hemen basliycam güzel yerde bitti merak ediyorum:KK45:

ortancaya aldı ablam LC den yağmurluk kumaşı dışı içi polar okula giderken lazım ara mevsimde 138 TL idi 🙄
Geçen yıl oğluma 175 e almıştım:)
Mecburen alıyoruz olmazsa olmuyor:)Kızlara lazım bakalım:)

Baktım da yok indirimli e be. De buldum 4 yaş mi alayım ya üç yaşında kiz
Ben kıza bir beden büyük aldım hemen giymeyecek olanları

Geçen sene oğlana indirmden pantolon aldım denemedim daha bu kış için almıştım 😂

Şimdi az bir süre giyecek ya bence bir yaş büyük al

Geçen yıl oğluma 175 e almıştım:)
Mecburen alıyoruz olmazsa olmuyor:)Kızlara lazım bakalım:)
Aynen canım ☺️Ortancayi ablam halleti sağolsun bende kucuge alayım oğlanın var .

Ben kıza bir beden büyük aldım hemen giymeyecek olanları

Geçen sene oğlana indirmden pantolon aldım denemedim daha bu kış için almıştım 😂

Şimdi az bir süre giyecek ya bence bir yaş büyük al
Dört diyorum ozaman

Benim oglan akşama kadar söylemedi tam yatarken sabah okula biseuler hazirlasana diyor ben bu saatten sonra okul saatine kadar ne yapabilirim basit bişey evde yumurta da yok aksilik ://

Benim oglan akşama kadar söylemedi tam yatarken sabah okula biseuler hazirlasana diyor ben bu saatten sonra okul saatine kadar ne yapabilirim basit bişey evde yumurta da yok aksilik ://
Gözleme yap:)Hemen 2 tane:)

Yarın l ikmik uapacaklarmis hazır paket kurabiye versem eline market 8.30 da açılıyor onlar 8.30 da evden çıkıyor bilemedim

Back