- 24 Haziran 2015
- 39.899
- 154.595
- 598
Evet iyi kapilmisim ikinci sezon belli değilmiş daha ne zaman yükleneceği yüklensin hemen basliycam güzel yerde bitti merak ediyorumUuuı çok heyecanlı. burdan ben bile hissettim nasıl korktuğunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iyi kapilmisim ikinci sezon belli değilmiş daha ne zaman yükleneceği yüklensin hemen basliycam güzel yerde bitti merak ediyorumUuuı çok heyecanlı. burdan ben bile hissettim nasıl korktuğunu.
Yapmayacaksan haber veryaa abla bugünü yarına, yarını sonraki yarına erteliyorum bir gün yaparım inşaallah
Baktım da yok indirimli e be. De buldum 4 yaş mi alayım ya üç yaşında kizBugün bak 16-17 di geçerli idi ben hatta eşofman altı bakacaktim oglanlars beden kalmamos
Geçen yıl oğluma 175 e almıştım:)ortancaya aldı ablam LC den yağmurluk kumaşı dışı içi polar okula giderken lazım ara mevsimde 138 TL idi
4 al canım tam yaş küçük oluyor:)Baktım da yok indirimli e be. De buldum 4 yaş mi alayım ya üç yaşında kiz
Ben kıza bir beden büyük aldım hemen giymeyecek olanlarıBaktım da yok indirimli e be. De buldum 4 yaş mi alayım ya üç yaşında kiz
Yabancılar bu işi biliyorEvet iyi kapilmisim ikinci sezon belli değilmiş daha ne zaman yükleneceği yüklensin hemen basliycam güzel yerde bitti merak ediyorum
Aynen canım Ortancayi ablam halleti sağolsun bende kucuge alayım oğlanın var .Geçen yıl oğluma 175 e almıştım:)
Mecburen alıyoruz olmazsa olmuyor:)Kızlara lazım bakalım:)
Dört diyorum ozamanBen kıza bir beden büyük aldım hemen giymeyecek olanları
Geçen sene oğlana indirmden pantolon aldım denemedim daha bu kış için almıştım
Şimdi az bir süre giyecek ya bence bir yaş büyük al
İnşaallah hem güzel hem uygun buluruz:)Aynen canım ☺Ortancayi ablam halleti sağolsun bende kucuge alayım oğlanın var .
Artık 3 li yorsunMesaj niye tekrar ediyorsun
Telefondan olmuyor pcde oluyor neden acaba:)Artık 3 li yorsun ☺
Bilmem kiTelefondan olmuyor pcde oluyor neden acaba:)
Gözleme yap:)Hemen 2 tane:)Benim oglan akşama kadar söylemedi tam yatarken sabah okula biseuler hazirlasana diyor ben bu saatten sonra okul saatine kadar ne yapabilirim basit bişey evde yumurta da yok aksilik ://
Yarın l ikmik uapacaklarmis hazır paket kurabiye versem eline market 8.30 da açılıyor onlar 8.30 da evden çıkıyor bilemedimBenim oglan akşama kadar söylemedi tam yatarken sabah okula biseuler hazirlasana diyor ben bu saatten sonra okul saatine kadar ne yapabilirim basit bişey evde yumurta da yok aksilik ://
İnşallah istediğin gibidir :))İlerlemesi onaya neyse sorguladım dibindeki e be ... Varmış yarın ordan alirim hoşuma gitti model.