- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.971
- 698
Yok zaten iki kere geldi sadece onda da kabak gibi minik meleklerim yazıyor linke tıkladım direk girdiYok ya sık sık her şey için gelmez diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zaten iki kere geldi sadece onda da kabak gibi minik meleklerim yazıyor linke tıkladım direk girdiYok ya sık sık her şey için gelmez diyorum
Yanlış gelmiş dersinYok zaten iki kere geldi sadece onda da kabak gibi minik meleklerim yazıyor linke tıkladım direk girdi
Kendimize yapıyoruz.Benimde gerçi dışımda deforme olmaya basladi
Dişlerim bile stresten çürüyor bu kadar çabuk benim gerçekten bak
Aynen öyle hadi git hallet işleriniKendimize yapıyoruz.
Abla nesine yanlış diyeyeim direk kk ya giriş yapıyor benim hesaptan gerci o anlamaz da baktım yapabileceğim tek şey kk yi engellemek gmail den bir daha gelirse yapacağımYanlış gelmiş dersin
Eskiler taş giboymis biz bu yaşta mort oldukBenimde gerçi dışımda deforme olmaya basladi
Dişlerim bile stresten çürüyor bu kadar çabuk benim gerçekten bak
Valla öyle benim KV misal benden canlı ve heyecanliEskiler taş giboymis biz bu yaşta mort olduk
yaa abla bugünü yarına, yarını sonraki yarına erteliyorum bir gün yaparım inşaallahalimiyon ne zaman gelecek merakla bekliyorum
Güzel bir tarifse sakın bırakma yapyaa abla bugünü yarına, yarını sonraki yarına erteliyorum bir gün yaparım inşaallah
çok güzelGüzel bir tarifse sakın bırakma yap
Zati tarif kalmamıştı geldiğimde yapmazsan küçük falan dinlemem
Yediğim badem boğazıma takıldı tam yerken okudum
Helal helal bensiz boğazından gecmez işte ama beni badem kesmezYediğim badem boğazıma takıldı tam yerken okudum
Degilmisinçok güzel
kim küçük ben mi?
Şöyle bir tatlı olacakti kahve yanına cikolatali falanHelal helal bensiz boğazından gecmez işte ama beni badem kesmez
27 yaş küçükse evetDegilmisin
Aç değilim, akşam uyudum 3 e kadar hoppp dizi izlemece o yüzden atıştırıyorumHelal helal bensiz boğazından gecmez işte ama beni badem kesmez
Tiramisu olabilirdi suanŞöyle bir tatlı olacakti kahve yanına cikolatali falan
Bana abla de, 28 yaşındayım ben27 yaş küçükse evet