- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.431
- 698
Tabiki şaka idi böyle birşeyi asla yaşamadik.
Gerçek olmadigi belli zaten endiselenmeye gerek yok bence mizah olduğu dışardan da anlaşılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki şaka idi böyle birşeyi asla yaşamadik.
Gerçek olmadigi belli zaten endiselenmeye gerek yok bence mizah olduğu dışardan da anlaşılır
Hayır az koymadımmm eşim hatta cok dedi ben sadece fazla oldurdum et tadı daha fazla gelsin diyeBende biber miber yok, Youlost16 cimrilik edip sebzesini az koymuş
Hay sen cok yaşa1.5 kilo ete 1 kilo biber koyarsa neresine yiyecekti iki kişi
Kuzum tabi ki gercek degil burada sakalasiyoruz, ama benim tarifi bana soran çok oldu yarışma başlamadan aldın mı diye, önceden sayfada yazıncaAllah razı olsun şaka bir yana gerçekten disardan okuyan öyle sanar diye korktum yoksa şaka kaldiriyorum ben bilirisn
Aynen istediğini zaten söylemiştin önceki kategoride sonra tarif alındığı günde istediğimi alabildim ben diye yazmistin yani onceden istediğini bilen anlamıştı zatenKuzum tabi ki gercek degil burada sakalasiyoruz, ama benim tarifi bana soran çok oldu yarışma başlamadan aldın mı diye, önceden sayfada yazınca
Ha yani bu 4 ayı unut diyorsunTotem belki de 29 da birinci olursun
Ne biberi kız :))Yahu noluyo ben anlamadım biri açıklar mı su biber olayını
Ben yalancı çoban hayır başka aldım demiş olabilirimAynen istediğini zaten söylemiştin önceki kategoride sonra tarif alındığı günde istediğimi alabildim ben diye yazmistin yani onceden istediğini bilen anlamıştı zaten
Bende pasta da kolay diye puskevitli pasta dedim onu aldımAynen istediğini zaten söylemiştin önceki kategoride sonra tarif alındığı günde istediğimi alabildim ben diye yazmistin yani onceden istediğini bilen anlamıştı zaten
Senle ben safiz saf , bende hep öyleyim pastada da öyleydim
Benim sacımı paylaşmış nevreste ama anlamadımNe biberi kız :))
Ben ikidir caktirmiyorum yalnız çakal oldum iyiceBende pasta da kolay diye puskevitli pasta dedim onu aldım
Bana iki kavurma arasındaki farkı göstermek için paylaştıBenim sacımı paylaşmış nevreste ama anlamadım
He ben dedim neden iki tane kavurma var nevi da açıklama yaptıBenim sacımı paylaşmış nevreste ama anlamadım
Senle banaBana iki kavurma arasındaki farkı göstermek için paylaştı
Ayyy fark cok tadı başka oluyo sacınBana iki kavurma arasındaki farkı göstermek için paylaştı
Hani yemeyecektin ya ..yarına mi istiyorusnKavurun arkadaşlar bana biberi az çok fark etmez