• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Allah razı olsun şaka bir yana gerçekten disardan okuyan öyle sanar diye korktum yoksa şaka kaldiriyorum ben bilirisn :KK66:
Kuzum tabi ki gercek degil burada sakalasiyoruz, ama benim tarifi bana soran çok oldu yarışma başlamadan aldın mı diye, önceden sayfada yazınca:D:D:D

Kuzum tabi ki gercek degil burada sakalasiyoruz, ama benim tarifi bana soran çok oldu yarışma başlamadan aldın mı diye, önceden sayfada yazınca:KK70::KK70::KK70:
Aynen istediğini zaten söylemiştin önceki kategoride sonra tarif alındığı günde istediğimi alabildim ben diye yazmistin yani onceden istediğini bilen anlamıştı zaten

Aynen istediğini zaten söylemiştin önceki kategoride sonra tarif alındığı günde istediğimi alabildim ben diye yazmistin yani onceden istediğini bilen anlamıştı zaten
Ben yalancı çoban hayır başka aldım demiş olabilirim :D:D

Bende pasta da kolay diye puskevitli pasta dedim onu aldım :D

Back