Tamam seneye bekleriz:)Ay onu fatma şahinde gördüm katılamadım. Seneye maaile gelmeyi düşünüyoruz. Bugün konuştuk hatta
Hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam seneye bekleriz:)Ay onu fatma şahinde gördüm katılamadım. Seneye maaile gelmeyi düşünüyoruz. Bugün konuştuk hatta
Bak adimizi çıkaracak
Üzerimize oynuyor görüyorsun dimi cekemiyolaBak adimizi çıkaracak
Kukrim yüzünden o da bana oy isitoyr dedi halbuki hakettim de aldım bir tanecik oy istemedim benBak adimizi çıkaracak
NereyeGidiyorum
gidiyorum ben ya banane yaaÜzerimize oynuyor görüyorsun dimi cekemiyola
Hakettin tabi kız alnının teri ile aldın o sıcakta Ramazan günü helâli hoş olsunKukrim yüzünden o da bana oy isitoyr dedi halbuki hakettim de aldım bir tanecik oy istemedim ben
Üzerimize oynuyor görüyorsun dimi cekemiyola
Hemde ilk gün yaptım tepindim blue da öyle ilk gün oruç daha zor oluyorHakettin tabi kız alnının teri ile aldın o sıcakta Ramazan günü helâli hoş olsun
Gördü tabi bomba gibi tariflerimizi ne yapsın çamur at izi kalsın yapiyorKıskanıyor
Kukrim yüzünden o da bana oy isitoyr dedi halbuki hakettim de aldım bir tanecik oy istemedim ben
Oyy kuzum benim ister inan ister inanma çok sevindim ben kazanmana,hehediyelerine çok mutlu oldumHemde ilk gün yaptım tepindim blue da öyle ilk gün oruç daha zor oluyor
İsteyen rezil olsun zaten anacim en guzeli oBurada sıkıysa istensin, birkere olmuştu özelden birileri istemişti deşifre oldu gör sen rezilliği
Allah razı olsun şaka bir yana gerçekten disardan okuyan öyle sanar diye korktum yoksa şaka kaldiriyorum ben bilirisnOyy kuzum benim ister inan ister inanma çok sevindim ben kazanmana,hehediyelerine çok mutlu oldum
Amin kuzum Çok şükür şimdiye kadar böyleydi şimdiden sonrada böyle olsun kazanamayanlarda kazanır bunu tadar inşAllahİsteyen rezil olsun zaten anacim en guzeli o
Hakeden kazansın inşallah :))
Bende şubata kadar tüm yarışmalara katılıp 29 u tamamlayacagim, malûm 29.yaşım geliyorSayfa okul numaram
Amin inşallah yarışmaya katılan herkes hakediyor kazanmayı benceAmin kuzum Çok şükür şimdiye kadar böyleydi şimdiden sonrada böyle olsun kazanamayanlarda kazanır bunu tadar inşAllah
Tabiki şaka idi böyle birşeyi asla yaşamadik.Allah razı olsun şaka bir yana gerçekten disardan okuyan öyle sanar diye korktum yoksa şaka kaldiriyorum ben bilirisn
Totem belki de 29 da birinci olursunBende şubata kadar tüm yarışmalara katılıp 29 u tamamlayacagim, malûm 29.yaşım geliyor