• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Kukrim yüzünden o da bana oy isitoyr dedi halbuki 💪 hakettim de aldım bir tanecik oy istemedim ben :110:
Hakettin tabi kız alnının teri ile aldın o sıcakta Ramazan günü helâli hoş olsun

Hakettin tabi kız alnının teri ile aldın o sıcakta Ramazan günü helâli hoş olsun
Hemde ilk gün yaptım tepindim blue da öyle ilk gün oruç daha zor oluyor :(

Kukrim yüzünden o da bana oy isitoyr dedi halbuki 💪 hakettim de aldım bir tanecik oy istemedim ben :110:

Burada sıkıysa istensin, birkere olmuştu özelden birileri istemişti deşifre oldu gör sen rezilliği :olamaz:

Burada sıkıysa istensin, birkere olmuştu özelden birileri istemişti deşifre oldu gör sen rezilliği :olamaz:
İsteyen rezil olsun zaten anacim en guzeli o 👊
Hakeden kazansın inşallah :))

Oyy kuzum benim :KK60: ister inan ister inanma çok sevindim ben kazanmana,hehediyelerine çok mutlu oldum 😘
Allah razı olsun şaka bir yana gerçekten disardan okuyan öyle sanar diye korktum yoksa şaka kaldiriyorum ben bilirisn ;)

Amin kuzum :KK37: Çok şükür şimdiye kadar böyleydi şimdiden sonrada böyle olsun :KK68: kazanamayanlarda kazanır bunu tadar inşAllah:KK68:
Amin inşallah yarışmaya katılan herkes hakediyor kazanmayı bence :KK68:

Allah razı olsun şaka bir yana gerçekten disardan okuyan öyle sanar diye korktum yoksa şaka kaldiriyorum ben bilirisn :KK66:
Tabiki şaka idi böyle birşeyi asla yaşamadik.
Gerçek olmadigi belli zaten endiselenmeye gerek yok bence mizah olduğu dışardan da anlaşılır😉

Back