• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sırf bugün burda çene çalacağım diye kızın yatagina ara kablo uzattım şarjım yok kıymet bilin kizaaaammm

Kizammm deyince aklıma kankam geldi

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 tatil yorgunluğunu mu atıyorsun ne yapıyorsun ..

Kesin temiz bırakıp gittiği evi gelip yeniden temizliyordur :KK53:
Ahahah nerden bildin kanka:70:bir tum gun camasir yikadim yemegi annem yapip getirdi sagolsun:53:dun de temizlik yaptim:45:
Evine dönmüş mü:)
Dondum ya 🤪
Dönmüş
Dönmüş
Dönmüş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bende üçer üçer yazacam sana
:70::70:
Babababa kahve bahaneeee gelseymiş teftiş şahaneymiş iyikim gelmedinnn gayette temizim:63:
Kizaam sen renkli sac mi seviyon habire renkli kafalari koyuyon profile:45:
Evet biliyorum canım:)
Birinin doğuma yakın suyu azaldı:)Belli olan ve ilk belli olan:)Ondan aynı kiloda doğdular:)Şuan birebir aynılar:)
Minik doğdular herkes minyon olur dedi:)Şimdilik 164 boyları:)
Kilolari ne kadardi nevo?
Ben de ben de:53:

Yok ara sıra geliyorsun ya ben kendimi ev sahibi gibi hissettim bir an :KK70: ben senden çok geliyorum :lülülü:
Keyfimi dinlesem ben de çok gelirim de yapılacak işler oluyor.:olamaz:
Mesela şimdi balkonda domatesler donducuya girmek için beni bekliyor ben burada çay keyfi yapıyorum:skandal:

Keyfimi dinlesem ben de çok gelirim de yapılacak işler oluyor.:olamaz:
Mesela şimdi balkonda domatesler donducuya girmek için beni bekliyor ben burada çay keyfi yapıyorum:skandal:
Bana sen hep keyif yapıyorsun mi diyorsun

:skandal:

Keyif yapıp ev işlerini yapmıyorsun mu diyorsun :skandal:

İçine ben mi kaçtım? :skandal:

Yok öyle der miyim hiç,kendi huyumu biliyorum o yüzden diyorum:KK45:
Evet sen yokken yokluğunu aratmayayim dedim ama öyle bir butunlesmisiz ki sen varken de kaçıyorsun :D

Back