- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.431
- 698
Yani sen bana güven gene kimse ye sırtını dayama benden başkaAhahahah tabi tabi cok Emin’im bından en cok sana güveniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani sen bana güven gene kimse ye sırtını dayama benden başkaAhahahah tabi tabi cok Emin’im bından en cok sana güveniyorum
Bende bu sefer kaçtım iyi geceler :))İyi geceler canım ❤
1. Olma hevesiyle beni harcayacağını düşünüyorumYani sen bana güven gene kimse ye sırtını dayama benden başka
iyi geceler canımBende bu sefer kaçtım iyi geceler :))
Afiyetle yiyin canım. Ellerine sağlıkSağol canım bir patlıcan kalmıştı onuda hep bu ayda yaparım patlıcanlar daha güzel oluyor:)
Ahahah nerden bildin kankabir tum gun camasir yikadim yemegi annem yapip getirdi sagolsundun de temizlik yaptimSırf bugün burda çene çalacağım diye kızın yatagina ara kablo uzattım şarjım yok kıymet bilin kizaaaammm
Kizammm deyince aklıma kankam geldi
BirTutamMutluluk20 tatil yorgunluğunu mu atıyorsun ne yapıyorsun ..
Kesin temiz bırakıp gittiği evi gelip yeniden temizliyordur
Dondum yaEvine dönmüş mü:)
Dönmüş
Dönmüş
Dönmüş bende üçer üçer yazacam sana
Kizaam sen renkli sac mi seviyon habire renkli kafalari koyuyon profileBabababa kahve bahaneeee gelseymiş teftiş şahaneymiş iyikim gelmedinnn gayette temizim
Kilolari ne kadardi nevo?Evet biliyorum canım:)
Birinin doğuma yakın suyu azaldı:)Belli olan ve ilk belli olan:)Ondan aynı kiloda doğdular:)Şuan birebir aynılar:)
Minik doğdular herkes minyon olur dedi:)Şimdilik 164 boyları:)
Ben de ben deKukrim üzerine tanımam
Günaydın canım sanada hayırlı cumalarGünaydın, hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar herkese ❤
HoşgeldinHayırlı sabahlar hayırlı Cumalar
Ben misafir miyim leynHoşgeldin
Yok ara sıra geliyorsun ya ben kendimi ev sahibi gibi hissettim bir an ben senden çok geliyorumBen misafir miyim leyn
Keyfimi dinlesem ben de çok gelirim de yapılacak işler oluyor.Yok ara sıra geliyorsun ya ben kendimi ev sahibi gibi hissettim bir an ben senden çok geliyorum
Bana sen hep keyif yapıyorsun mi diyorsunKeyfimi dinlesem ben de çok gelirim de yapılacak işler oluyor.
Mesela şimdi balkonda domatesler donducuya girmek için beni bekliyor ben burada çay keyfi yapıyorum
Günaydın Hayırlı Cumalar ♥
İçine ben mi kaçtım?Bana sen hep keyif yapıyorsun mi diyorsun
Keyif yapıp ev işlerini yapmıyorsun mu diyorsun
Evet sen yokken yokluğunu aratmayayim dedim ama öyle bir butunlesmisiz ki sen varken de kaçıyorsunİçine ben mi kaçtım?
Yok öyle der miyim hiç,kendi huyumu biliyorum o yüzden diyorum