Aynı şehirlerde olsaydık iyi olurdu:)Nevoş acaba diyorum kk hanımları piknikte diye bir organizasyon mu düzenlesek. Siz yapın ben yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şehirlerde olsaydık iyi olurdu:)Nevoş acaba diyorum kk hanımları piknikte diye bir organizasyon mu düzenlesek. Siz yapın ben yerim
1.5 kilo ete 1 kilo biber koyarsa neresine yiyecekti iki kişiBende biber miber yok, @Kutsal_zebra cimrilik edip sebzesini az koymuş
Ayyy hâlâ aklima geliyor senin kavurmayi sen yapmayacak miydin diye sorusunYalnız degilsin
Ne zaman sorduAyyy hâlâ aklima geliyor senin kavurmayi sen yapmayacak miydin diye sorusun
Oysa ikisi alakasız isimleri benzerAyyy hâlâ aklima geliyor senin kavurmayi sen yapmayacak miydin diye sorusun
Tamam orti çok şey etmeye gerek yokAyyy hâlâ aklima geliyor senin kavurmayi sen yapmayacak miydin diye sorusun
Sen hangi şehirdesin ben istanbuldan çıkae gelirim. Zaten yeni havalimanı eskimeden kullanmam gerek bahanem olurAynı şehirlerde olsaydık iyi olurdu:)
Sac ekleninceNe zaman sordu
Gaziantep'teyim ve bugün başlayan bir gastronomi festivalimiz var kaçırma hemen gel:)Sen hangi şehirdesin ben istanbuldan çıkae gelirim. Zaten yeni havalimanı eskimeden kullanmam gerek bahanem olur
Ozelleerde oy isitorsun diyordun öhö öhö Nevreste hı etiketlemeden sorayim özelde tariflerinizi mi konuşuyorsunuz yoksaTamam orti çok şey etmeye gerek yok
Zaten ilk sana verdim sonra ona verdim:)Sac eklenince
Biz et yemekleri başlamadan önce söylemiştim kavurmayı
Gördüm nevos
Konuşuyorlarmış denk geldim:)Ozelleerde oy isitorsun diyordun öhö öhö Nevreste hı etiketlemeden sorayim özelde tariflerinizi mi konuşuyorsunuz yoksa
Gaziantep'teyim ve bugün başlayan bir gastronomi festivalimiz var kaçırma hemen gel:)
Konuşuyorlarmış denk geldim:)
İyi geceler :))Gidiyorum
Ay onu fatma şahinde gördüm katılamadım. Seneye maaile gelmeyi düşünüyoruz. Bugün konuştuk hattaGaziantep'teyim ve bugün başlayan bir gastronomi festivalimiz var kaçırma hemen gel:)