- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Sağol canım sağol kuki açıkladı :)He ben dedim neden iki tane kavurma var nevi da açıklama yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sağol kuki açıkladı :)He ben dedim neden iki tane kavurma var nevi da açıklama yaptı
Pazarlama kokusu aldım oylama öncesiAyyy fark cok tadı başka oluyo sacın
Gel ben yapayım sanaKavurun arkadaşlar bana biberi az çok fark etmez
Senden ne kaçardı ki zaten :|Pazarlama kokusu aldım oylama öncesi
Şimdi adım yemeze çıkarsa bir daha ne yazsam kabul görmez. Ondan obur imajımı zedelemek istemedim miniğimHani yemeyecektin ya ..yarına mi istiyorusn
Ben dedim kavurma kavurmadir o da öyle şey olmaz cahil seni dedi gösterdi farkların ne olduğunuAyyy fark cok tadı başka oluyo sacın
.ikinizde hakkını vermişsiniz vallaSenden ne kaçardı ki zaten :|
Yanına ayranda yapalım bol köpüklüGel ben yapayım sana
Ben daha cok verdim.ikinizde hakkını vermişsiniz valla
Offfffffffffffff ne güzel olur yaYanına ayranda yapalım bol köpüklü
Tire ekle canım araya ondan cıkmıyorumdur:)Hadi iyi gecelr bende herifime et çıkardım bu ara et et diye dolanıyor kavurup geleyim saçım yok ama Kutsal sen niye çıkmıyorsun etikette
İyi geceler bende yatayım.bende yarına bir Hünkar beğendi yapayım kısmet ise diyorumHadi iyi gecelr bende herifime et çıkardım bu ara et et diye dolanıyor kavurup geleyim saçım yok ama Kutsal sen niye çıkmıyorsun etikette
Sen ortalık karıstırıyon heeee
Yok kim karıştırıyor kız aramızda öyle kimse yok biz çok tatlı şeker insanlariz öyle şey mi olurSen ortalık karıstırıyon heeee
Yatın uyuyun ya böyle giderse toplu olarak dr. Nowzeradan mıydı neydi o altın steteskoplu saçı boyalı tlc amcasına başvurağız. Öptüm herkesi
Ahahahah tabi tabi cok Emin’im bından en cok sana güveniyorumYok kim karıştırıyor kız aramızda öyle kimse yok biz çok tatlı şeker insanlariz öyle şey mi olur
İyi geceler canımYatın uyuyun ya böyle giderse toplu olarak dr. Nowzeradan mıydı neydi o altın steteskoplu saçı boyalı tlc amcasına başvurağız. Öptüm herkesi