En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Kukrim yüzünden o da bana oy isitoyr dedi halbuki hakettim de aldım bir tanecik oy istemedim ben
Hakettin tabi kız alnının teri ile aldın o sıcakta Ramazan günü helâli hoş olsun

Hakettin tabi kız alnının teri ile aldın o sıcakta Ramazan günü helâli hoş olsun
Hemde ilk gün yaptım tepindim blue da öyle ilk gün oruç daha zor oluyor

Kukrim yüzünden o da bana oy isitoyr dedi halbuki hakettim de aldım bir tanecik oy istemedim ben

Burada sıkıysa istensin, birkere olmuştu özelden birileri istemişti deşifre oldu gör sen rezilliği

Burada sıkıysa istensin, birkere olmuştu özelden birileri istemişti deşifre oldu gör sen rezilliği
İsteyen rezil olsun zaten anacim en guzeli o
Hakeden kazansın inşallah :))

Oyy kuzum benim ister inan ister inanma çok sevindim ben kazanmana,hehediyelerine çok mutlu oldum
Allah razı olsun şaka bir yana gerçekten disardan okuyan öyle sanar diye korktum yoksa şaka kaldiriyorum ben bilirisn

Amin kuzum Çok şükür şimdiye kadar böyleydi şimdiden sonrada böyle olsun kazanamayanlarda kazanır bunu tadar inşAllah
Amin inşallah yarışmaya katılan herkes hakediyor kazanmayı bence

Allah razı olsun şaka bir yana gerçekten disardan okuyan öyle sanar diye korktum yoksa şaka kaldiriyorum ben bilirisn
Tabiki şaka idi böyle birşeyi asla yaşamadik.
Gerçek olmadigi belli zaten endiselenmeye gerek yok bence mizah olduğu dışardan da anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…