Tamam hatırlat sık sıkBu arada doğum gününe 27 gün kaldı araya sikistirayim bu mühim bilgiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam hatırlat sık sıkBu arada doğum gününe 27 gün kaldı araya sikistirayim bu mühim bilgiyi
Bak o kadar söylüyorum ama çay setimi yazmamissin cikss ciksss hiç yakıştıramadım sana nasıl unutursun
Abla ayıptır sorması neden hem saç kavurma hem kavurma var niye insanları iki arada bir deerede bırakıyorsunuz ikiside çok sahane hemÇıta tavan yaptı
Arşa çıktı artıkÇıta tavan yaptı
İkisi farklı tarif olduğu için olabilir mi:)Abla ayıptır sorması neden hem saç kavurma hem kavurma var niye insanları iki arada bir deerede bırakıyorsunuz ikiside çok sahane hem
ama biri ekşi mayalı ekmekli
Daha neler neler gelecekArşa çıktı artık
Beş günde bir guncellerimTamam hatırlat sık sık
Son günler günde bir olsunBeş günde bir guncellerim
Kavrulan yer farklı bence sadeceİkisi farklı tarif olduğu için olabilir mi:)
Oy hakkı üç olsun nevoşDaha neler neler gelecek
Olur mu sac kavurmada sebze var normal kavurmada yok:)Kavrulan yer farklı bence sadece
İnşaallah canım:)Oy hakkı üç olsun nevoş
Müşteri velinimettir bende müşteri sayılırım
Ben onu nasıl kaçırdımOlur mu sac kavurmada sebze var normal kavurmada yok:)
Sac kavurmada domates,biber,soğan olur canım normal kavurmada olmaz:)Ben onu nasıl kaçırdım
Yalnız degilsinBen onu nasıl kaçırdım
Aynen bol konulur:)Bende biber miner yok, Youlost16 cimrilik edip sebzesini az koymuş
Nevoş acaba diyorum kk hanımları piknikte diye bir organizasyon mu düzenlesek. Siz yapın ben yerimİnşaallah canım:)
Valla bazen bildgiim syeleri de unutuyorum heYalnız degilsin
Yalnız degilsin