- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.430
- 698
Madalyan profiline gelmiş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madalyan profiline gelmiş:)
Sırayla olabilir:)
Lütfen kibleyelim özelden istenen oylarıHadi bakalim ak koyun kara koyun çıksın ortya
O bende hiç yokŞansı olan kazanacak:)
Kazandım ya ben, sütlaç ile birinci olunca geliyor işte, kazandım ya kazandımMadalyan profiline gelmiş:)
He he ne demezsinGöbek adım şans mı diyorsun
Kazandın orti kazandınKazandım ya ben, sütlaç ile birinci olunca geliyor işte, kazandım ya kazandım
Nana'm geri döndüKazandım ya ben, sütlaç ile birinci olunca geliyor işte, kazandım ya kazandım
ben ben değil miKazandın orti kazandın
Geldim ama etiketimi yanlış yapmıssın@kutsal zebra beğenerek geliyor
Kazandın orti kazandın
Nevros bence sıkıntı lunyadaydı, nana aynı benNana'm geri döndü
Aynen canım çok iyi olduNevros bence sıkıntı lunyadaydı, nana aynı ben
kaldi mi kaldı mı duymayan ey kk sana soruyorum yoksa sen koskoca minigin ramazan sofralarinda birinci olduğunu kahvaltı seti artı çaydanlık kazandığını duymayan barındırıyor musun içindeben ben değil mi
Ramazan sofralarindaki hediyelerimi mi soruyorsunuz
Çıta tavan yaptıGideyim de bugün kim ne konu açmış, çıta nerelere yükselmiş bi bakayım.artık yatmadan önce bakıyorum ki fotoları görüp mutfağa atıştırmaya gitmeyeyim. Dişimi filan fırçaladım. Daha da ağzıma lokma koyamam.
Bastır tabi Avatar a koy bence hakkindirAfiş bastıracağım, sanki hiç kazanmamış gibi muamele görüyorum, 2 yıl önce kazandım ben
Bak o kadar söylüyorum ama çay setimi yazmamissin cikss ciksss hiç yakıştıramadım sana nasıl unutursunkaldi mi kaldı mı duymayan ey kk sana soruyorum yoksa sen koskoca minigin ramazan sofralarinda birinci olduğunu kahvaltı seti artı çaydanlık kazandığını duymayan barındırıyor musun içinde