- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Ama kahveyi yaptım, alttaki mesaj ne" hihihi nana gördün mü kahvem bile senin kahveden güzel " çakalım ben alt mesajı iyi okurumSen daha yapmadın ki tarifi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kahveyi yaptım, alttaki mesaj ne" hihihi nana gördün mü kahvem bile senin kahveden güzel " çakalım ben alt mesajı iyi okurumSen daha yapmadın ki tarifi
Hiç napsin birinci oldu oldu gitti sadeceNiye kız Azeri’n ne yaptı size
Yok şimdi görselden baktım hiç denk gelmemişim nerede satılıyor? Kahve dünyasında var mıdır?Billur kahveyi denedin mi o da güzel oluyor ☺
Bizde çok severiz .
Ama kahveyi yaptım, alttaki mesaj ne" hihihi nana gördün mü kahvem bile senin kahveden güzel " çakalım ben alt mesajı iyi okurum
Yok kuzum Kayserili bir arkadaş tan tatmistim yeri orası buralarda da yok. internette satılıyor.Yok şimdi görselden baktım hiç denk gelmemişim nerede satılıyor? Kahve dünyasında var mıdır?
Ama kahveyi yaptım, alttaki mesaj ne" hihihi nana gördün mü kahvem bile senin kahveden güzel " çakalım ben alt mesajı iyi okurum
Evet, bencede mutfakta çekme. Resimler karanlık çıkıyorIşte sunumu pek beceremiyorum ben resimde çekme kabiliyetim 0, mutfakta karanlık
Yok kuzum Kayserili bir arkadaş tan tatmistim yeri orası buralarda da yok. internette satılıyor.
Aynen bir sor canım belki vardır :)Yarın taze kahve satan dükkana soracağım bakayım var mı:)
Yarın taze kahve satan dükkana soracağım bakayım var mı:)
Benden kaçar mı, tabi ki izliyorumAynen bir sor canım belki vardır :)
Kanıt başladı izliyonmu
Oda aksi gibi arkaya bakıyorBalkonda çeksen fotoyu?
Tariflerin güzel ama ışığı yakalayamıyorsun canım
Oda aksi gibi arkaya bakıyor
Bizim burda evler çok bitişik, eski evler
Bulacağım bir açı inşAllahHmmm anladım canım
Pencere kenarlarını seç
Alacağım elime tepsiyi gideceğim en sonu cazibe merkezine foto çekmeye
Tophane daha iyi olurAlacağım elime tepsiyi gideceğim en sonu cazibe merkezine foto çekmeye
Alacağım elime tepsiyi gideceğim en sonu cazibe merkezine foto çekmeye