- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Ne bileyim ya hiç görmediğim biri olduğun için olabilirUtanacak ne var canım Bende çok çekingen biriyim ama aşmaya çalışıyorum yavaş yavaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim ya hiç görmediğim biri olduğun için olabilirUtanacak ne var canım Bende çok çekingen biriyim ama aşmaya çalışıyorum yavaş yavaş
Ben jenna ile tanıştım o da bursadaNe bileyim ya hiç görmediğim biri olduğun için olabilir
Aaaaa cok güzel Bnde istanbuldan bi arkadaşımla buluştum vakit geçirdik bayağı suanda bayağı sıkı fıkıyızBen jenna ile tanıştım o da bursada
Ben çok güzel dert dinlerimNevreste mide görmek isterdim kahve içer bol bol dert yanardim o da kaçar giderdi
Sen beni dinlersin ben seniBen çok güzel dert dinlerim
Jenna16 nasıl çok tatlıdır eminim.
Aaaaa cok güzel Bnde istanbuldan bi arkadaşımla buluştum vakit geçirdik bayağı suanda bayağı sıkı fıkıyız
Tabiki ya bence de cok güzel bi his bende bi gün gerçekten isterimHastaneye gitmiştim, çok hoş, çok tatlı biri annesi ilede tanışmıştım
Çok güzel oluyor, ben genelde sanal kalmayı tercih ediyorum ama bu çok farklı bir his çok güzel sanalda o kadar konuşup sakalastigin birini görmek
Evet söylemiştin vefalı ortim benimHastaneye gitmiştim, çok hoş, çok tatlı biri annesi ilede tanışmıştım
Ne zaman istersenTabiki ya bence de cok güzel bi his bende bi gün gerçekten isterim
CansınNe zaman istersen
Bir de hareket etseydi iyiydiJenna16 avatarini sevdiğim
Vefalı,güzel hemşomBen jenna ile tanıştım o da bursada
Sensin tatlıJenna16 nasıl çok tatlıdır eminim.
O senin tatlılığın kuzumHastaneye gitmiştim, çok hoş, çok tatlı biri annesi ilede tanışmıştım
Çok güzel oluyor, ben genelde sanal kalmayı tercih ediyorum ama bu çok farklı bir his çok güzel sanalda o kadar konuşup sakalastigin birini görmek
ÇakaaaaallllDur nevros beklentiyi düşürüyorum
İnşallah nasip canımNevreste uçaktan tirsmasam sırf senin için gelirdim ama panik atak var malesef
O yüzden senin gelmen lazim