- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.387
- 698
He ya silkelemekSilkelendimiii oney gıııu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya silkelemekSilkelendimiii oney gıııu
Hevesim yine söndü, bu hafta yapamazsam sağlı sollu iskenderler hünkar beğendiler gelecek bir daha hiç yapamam benYalan mı? Herkes isyana bağladı.
Gel v az geç bu sevdadan yol yakın ikenAmaaan o ne beee yarışma şeysim hepten gitti
Seninki de çok güzel olmuş ama
Aynen yarın yapalım beraberHevesim yine söndü, bu hafta yapamazsam sağlı sollu iskenderler hünkar beğendiler gelecek bir daha hiç yapamam ben
Sen sunuma odaklan bence. Seninki de harika olur :) gün ışığında çekersen daha parlak durur fotolarHevesim yine söndü, bu hafta yapamazsam sağlı sollu iskenderler hünkar beğendiler gelecek bir daha hiç yapamam ben
Tüm tarifleri kapmışsınız
Kendime zor buldum bu tarifi
Bazen insan yüksek sesle şarkı söylemek istiyor. Kendimi daga bayıra atmam lazım. Terapi gibiTammda Halil Sezai moddayim zaten
Ayyy iyiyim canım benim sen nasılsın asıl tatilin cok güzel geçmiş okuduğum kadarıylaLunya kirmizi pabuc minik nevo aliminyon kutsal zebra pinkpantera kukirim blue peri nasilsininz bacilar
Sen geç daha yapmadında yorulmaGel v az geç bu sevdadan yol yakın iken
Yapalim ciksin aradanAynen yarın yapalım beraber
şu düşen benTammda Halil Sezai moddayim zaten
Açtım.vaalla şuanBazen insan yüksek sesle şarkı söylemek istiyor. Kendimi daga bayıra atmam lazım. Terapi gibi
şu düşen ben
Sen sunuma odaklan bence. Seninki de harika olur :) gün ışığında çekersen daha parlak durur fotolar
Mutfakta çekme o zaman:)Işte sunumu pek beceremiyorum ben resimde çekme kabiliyetim 0, mutfakta karanlık