- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Uludag in zirvesi daha iyi kanka teleferikde elinle.uzatirsin tabağı oh mis ışık süperAlacağım elime tepsiyi gideceğim en sonu cazibe merkezine foto çekmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uludag in zirvesi daha iyi kanka teleferikde elinle.uzatirsin tabağı oh mis ışık süperAlacağım elime tepsiyi gideceğim en sonu cazibe merkezine foto çekmeye
Oooo en güzel yer
Tophane daha iyi olur
Yok canım oturuyorumNevreste uyudun mu
Bizde ablamla hava sıcakken hafta sonları yürüyüşe gideriz orayaBursa’ya geldiğimde mutlaka uğrarırım oraya
Sustun birden de dedim uyudumuYok canım oturuyorum
Bende geleyim miElimde tepsi ile düşünemiyorum bile
Tesadüfe bak yarın annem ile oraya kahvaltıya gideceğiz
Teleferikte yakın haUludag in zirvesi daha iyi kanka teleferikde elinle.uzatirsin tabağı oh mis ışık süper
Buyur gelBende geleyim mi
1 yılda sadece 2 defa oldu.Mamaya siz katılmadınızGözünüzde çok büyüttünüzHiç napsin birinci oldu oldu gitti sadece
Haftaya düğün var orda bizim gelsem mi napsamTeleferikte yakın ha
Orasida doğru1 yılda sadece 2 defa oldu.Mamaya siz katılmadınızGözünüzde çok büyüttünüz
1 den önce uyumuyorumSustun birden de dedim uyudumu ☺
Gel kız görüşebilirsek görüşürüz, hangi düğün salonuHaftaya düğün var orda bizim gelsem mi napsam
Vallaha mıBuyur gel
Vallaha kız çık gelVallaha mı
Ay ben heyecan yaparım AhahahhaVallaha kız çık gel
Ay ben heyecan yaparım Ahahahha
Gülme kız valla bak utanırım
Bilmiyorum ki KV me atmış watsaptan pzt gelecek bakar söylerimGel kız görüşebilirsek görüşürüz, hangi düğün salonu
Utanacak ne var canım Bende çok çekingen biriyim ama aşmaya çalışıyorum yavaş yavaşGülme kız valla bak utanırım