- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Kulağıma fısılda demiş miydimSürpriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulağıma fısılda demiş miydimSürpriz
Ben neyi biliyorum kızMinik biliyor,isterse söyler Minik Duduklu Tencere
Hamile kadını merakta bırakmayınMinik biliyor,isterse söyler Minik Duduklu Tencere
Ben neyi biliyorum kız
Hamile kadını merakta bırakmayın
B12 eksikliği var sanırımBenim yapacağım tarifi
Yarın yapacağım inşAllah sana sürpriz olsun
Sanada iyi akşamlarİyi akşamlar
Canım felaket tatlı istiyor, bana da bana daBenim kızı pastaneci bir kocaya vereceğim ilerde bu ne pasta aşkıdır ya çenesiyle pasta yaptırdı şu saatte
Gel gel otur şuraya sende tabi benimki izin verirse baba basda menimm menimm diyoCanım felaket tatlı istiyor, bana da bana da
Bende tatlı niyetine bir kaç lokum atmak istiyorum ağzıma ,Canım felaket tatlı istiyor, bana da bana da
Başınız sağolsun canım haber verirseniz sevinirim:)Yap diye baskı yapıyorum ama bu ara cenazemiz var bakalım konuşurum yine
Başınız sağolsun canım haber verirseniz sevinirim:)Yap diye baskı yapıyorum ama bu ara cenazemiz var bakalım konuşurum yine
İşin gücün ne yapacaksın tabi kiBenim kızı pastaneci bir kocaya vereceğim ilerde bu ne pasta aşkıdır ya çenesiyle pasta yaptırdı şu saatte
İşin gücün ne yapacaksın tabi kiBenim kızı pastaneci bir kocaya vereceğim ilerde bu ne pasta aşkıdır ya çenesiyle pasta yaptırdı şu saatte
İyi akşamlarİyi akşamlar
İyi akşamlarİyi akşamlar
Sağol abla tamamBaşınız sağolsun canım haber verirseniz sevinirim:)