Öyle ise mutlaka haberim olsun canım:)Sor yapmayacaksa birine vereyim veya ben yapayım:)Zeyno da yapamayabilir Okulu başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle ise mutlaka haberim olsun canım:)Sor yapmayacaksa birine vereyim veya ben yapayım:)Zeyno da yapamayabilir Okulu başladı
Bana süle önceÖyle ise mutlaka haberim olsun canım:)Sor yapmayacaksa birine vereyim veya ben yapayım:)
İyiyim canım sağol sen nasılsın tatil nasıl gidiyorLunya kirmizi pabuc minik nevo aliminyon kutsal zebra pinkpantera kukirim blue peri nasilsininz bacilar
Senin tarifin var olmayanlara soracağımBana süle önce
Yok sabir tasi anne de ola bilir kankaaraba bozuldu yolun ortasinda tamirciye gittik sagolsunlar odaya aldilar benle oglanlari komedi basladioglanlar kosuyo kapidan cikmak icin ben yakaliyorum onlar kosuyo ben yakaliyorum ustalar ciraklar oluyo gulmektenbirisi telde oyun aciyo bana yardim etmek icin digeri cikolta getiriyo baskasi meyve suyu alip geliyooglanlar durmuyo bi turlubiri esini arayip anlatiyo ucuzler var burda bir dakika durmuyolar diyedigeri sessiz olun ablayi dinleyin diyoben de ablalari degilim anneleriyim deyince adam saskin saskin bakiyogiderken de hepsine el salladilar baybay yaptilar foto cekindilerAhahahaha ne diye çıkabilirsin ki .
Çaresiz anne Sümela da çocukları düşürmemek için çok cirpindi olurda manşet
Tamam hadi bu sefer birinci olmayivereyimSenin tarifin var olmayanlara soracağım
Oysa tarifin iddialı bomba etkisi yaratılabilir:)Tamam hadi bu sefer birinci olmayivereyim
Amanııııın cümbüşşşşOglanlarin zulumunu saymazsak gezdim diye bilirim yavrutum sinirdaki gorevliler bizden konusuyodurgelen giden kapiyi acip guluyo digerini cagiriyo gel ucuzlere bak diyeoglanlar yarim metre camdan sarkmis bagiriyo polis amca diye
Yok abla nerdeee ciksss bu sefer iddia yok ama tembeller kulübü olarak tercih edilebilirOysa tarifin iddialı bomba etkisi yaratılabilir:)
İyidir kuzum okul telaslari başladı bizde başladık koşturmaya sevindim tatilin iyi geçmesineLunya kirmizi pabuc minik nevo aliminyon kutsal zebra pinkpantera kukirim blue peri nasilsininz bacilar
Teyzelerine cekmisler deseneSen oğlanları anlattıkça ben kendi çocukluğu mu hatırlıyorum bende çok firlamaymisim
Asil tatil yarin oglanlar krese gidince basliyo nevoİyiyim canım sağol sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
Aynen oyleotel calisani bayanla kanka oldumgiderken de vedalastik falankadin geldi odayi temizleyeyim mi diyo ben temizledim dedim ama su havlulari bi degisir misiniz dedim tabi dedikadin diyo ki sizin adiniz yabanci yaziyo ama siz turksunuz yok dedim yabanciyim zaten ama nasil olur turkceniz cok iyi diyo:turkiyedeki arkadaslarimla konusuyorum ondandir dedimAmanııııın cümbüşşşş
Buradayım ama kaybolabiliirm:)Nevreste burda misin
Okul.ile.ilgili birşey yazdım.bak :)Buradayım ama kaybolabiliirm:)
Senin için baya unutulmaz tatil olmuş kuzu gııı. Maşallah benden iyi konuşuyonTeyzelerine cekmisler desene
Asil tatil yarin oglanlar krese gidince basliyo nevo
Aynen oyleotel calisani bayanla kanka oldumgiderken de vedalastik falankadin geldi odayi temizleyeyim mi diyo ben temizledim dedim ama su havlulari bi degisir misiniz dedim tabi dedikadin diyo ki sizin adiniz yabanci yaziyo ama siz turksunuz yok dedim yabanciyim zaten ama nasil olur turkceniz cok iyi diyo:turkiyedeki arkadaslarimla konusuyorum ondandir dedim
Ben sana dedim zati biri bana çok benziyorTeyzelerine cekmisler desene
Ayyyy kavgada bile yapılmazBak bak nana kimki zaten dedim cevap bile vermiyor BirTutamMutluluk20
Yap diye baskı yapıyorum ama bu ara cenazemiz var bakalım konuşurum yineÖyle ise mutlaka haberim olsun canım:)Sor yapmayacaksa birine vereyim veya ben yapayım:)