• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ahahahaha ne diye çıkabilirsin ki :D .
Çaresiz anne Sümela da çocukları düşürmemek için çok cirpindi olurda manşet :D
Yok sabir tasi anne de ola bilir kanka:70:araba bozuldu yolun ortasinda tamirciye gittik sagolsunlar odaya aldilar benle oglanlari komedi basladi:70:oglanlar kosuyo kapidan cikmak icin ben yakaliyorum onlar kosuyo ben yakaliyorum ustalar ciraklar oluyo gulmekten:70:birisi telde oyun aciyo bana yardim etmek icin digeri cikolta getiriyo baskasi meyve suyu alip geliyo:70:oglanlar durmuyo bi turlu:70:biri esini arayip anlatiyo ucuzler var burda bir dakika durmuyolar diye:70:digeri sessiz olun ablayi dinleyin diyo:70:ben de ablalari degilim anneleriyim deyince adam saskin saskin bakiyo:70:giderken de hepsine el salladilar baybay yaptilar foto cekindiler:70:

Oglanlarin zulumunu saymazsak gezdim diye bilirim yavru:KK53:tum sinirdaki gorevliler bizden konusuyodur:KK70:gelen giden kapiyi acip guluyo digerini cagiriyo gel ucuzlere bak diye:KK70:oglanlar yarim metre camdan sarkmis bagiriyo polis amca diye:KK70:
Amanııııın cümbüşşşş😂😂😂

Lunya kirmizi pabuc minik nevo aliminyon kutsal zebra pinkpantera kukirim blue peri nasilsininz bacilar😍😍😍😍
İyidir kuzum okul telaslari başladı bizde başladık koşturmaya sevindim tatilin iyi geçmesine 😘😘

Sen oğlanları anlattıkça ben kendi çocukluğu mu hatırlıyorum bende çok firlamaymisim :D
Teyzelerine cekmisler desene:70:
İyiyim canım sağol sen nasılsın tatil nasıl gidiyor :KK200:
Asil tatil yarin oglanlar krese gidince basliyo nevo:70:
Amanııııın cümbüşşşş😂😂😂
Aynen oyle:70:otel calisani bayanla kanka oldum:70:giderken de vedalastik falan:70:kadin geldi odayi temizleyeyim mi diyo ben temizledim dedim ama su havlulari bi degisir misiniz dedim tabi dedi:53:kadin diyo ki sizin adiniz yabanci yaziyo ama siz turksunuz :70:yok dedim yabanciyim zaten ama nasil olur turkceniz cok iyi diyo:70::turkiyedeki arkadaslarimla konusuyorum ondandir dedim:70:

Teyzelerine cekmisler desene:KK70:

Asil tatil yarin oglanlar krese gidince basliyo nevo:KK70:

Aynen oyle:KK70:otel calisani bayanla kanka oldum:KK70:giderken de vedalastik falan:KK70:kadin geldi odayi temizleyeyim mi diyo ben temizledim dedim ama su havlulari bi degisir misiniz dedim tabi dedi:KK53:kadin diyo ki sizin adiniz yabanci yaziyo ama siz turksunuz :KK70:yok dedim yabanciyim zaten ama nasil olur turkceniz cok iyi diyo:KK70::turkiyedeki arkadaslarimla konusuyorum ondandir dedim:KK70:
Senin için baya unutulmaz tatil olmuş kuzu gııı😂😂. Maşallah benden iyi konuşuyon😂

Back