• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Kazen abi bu msjı görüp tüm kk ya bildirim yollarsa bir daha görürsün sen hediyeyi :KK70:
Bence o yazdığımı yemek topiginin girişine sabitlemeli bak neler neler yapıyoruz kadınlar çene çalıyor yine ses etmiyoruz uzeirne hediye veriyoruz yazılmalı :KK16:

Ben de tatil mi yaptim eziyet mi cektim bilemeden dondum:KK70:show habere falan cikmişizdir belki de oglanlarla:KK70:
Ahahahaha ne diye çıkabilirsin ki :D .
Çaresiz anne Sümela da çocukları düşürmemek için çok cirpindi olurda manşet :D

İyiyim Kuzum hoşgeldin evine buraya😍 ohh gezdin geldin bol bol😊
Oglanlarin zulumunu saymazsak gezdim diye bilirim yavru:53:tum sinirdaki gorevliler bizden konusuyodur:70:gelen giden kapiyi acip guluyo digerini cagiriyo gel ucuzlere bak diye:70:oglanlar yarim metre camdan sarkmis bagiriyo polis amca diye:70:

Oglanlarin zulumunu saymazsak gezdim diye bilirim yavru:KK53:tum sinirdaki gorevliler bizden konusuyodur:KK70:gelen giden kapiyi acip guluyo digerini cagiriyo gel ucuzlere bak diye:KK70:oglanlar yarim metre camdan sarkmis bagiriyo polis amca diye:KK70:
Sen oğlanları anlattıkça ben kendi çocukluğu mu hatırlıyorum bende çok firlamaymisim :D

Back