- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Aynen oyleBirTutamMutluluk20 hemşerisi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyleBirTutamMutluluk20 hemşerisi mi?
Kazen abi bu msjı görüp tüm kk ya bildirim yollarsa bir daha görürsün sen hediyeyiGeyik topiklerinxe boşuna vakit kaybetmişim hem konuşuyorum hem kazanıyorum burda
Hiç sevmem İskender benim tek hayalim tantuni ydi
Zeyno da yapamayabilir Okulu başladıBende bulamadım ama 2 kişi tarif arıyor.
Bulamadık.
Ayy. Ne ki acabaTantuni geçti şimdi bu üzerime kalmasın yok ben tarifimi ilk günden kaptım, kimsenin aklına gelmeyecek bir tarif seçtim ben
Bende o yüzden böyle sıcakkanlıyim sanırım toprağımTrabzonun guzelligi bi yana insanlarinin sıcakkanlılıgına bayildim
İyi Şükür yuvarkaniyoruz sukur sen neler ettinLunya kirmizi pabuc minik nevo aliminyon kutsal zebra pinkpantera kukirim blue peri nasilsininz bacilar
SürprizAyy. Ne ki acaba
İyiyim Kuzum hoşgeldin evine buraya ohh gezdin geldin bol bolLunya kirmizi pabuc minik nevo aliminyon kutsal zebra pinkpantera kukirim blue peri nasilsininz bacilar
O yuzden sana kanim kaynamişsa demek kiBende o yüzden böyle sıcakkanlıyim sanırım toprağım
Bence o yazdığımı yemek topiginin girişine sabitlemeli bak neler neler yapıyoruz kadınlar çene çalıyor yine ses etmiyoruz uzeirne hediye veriyoruz yazılmalıKazen abi bu msjı görüp tüm kk ya bildirim yollarsa bir daha görürsün sen hediyeyi
Ben de tatil mi yaptim eziyet mi cektim bilemeden dondumshow habere falan cikmişizdir belki de oglanlarlaİyi Şükür yuvarkaniyoruz sukur sen neler ettin
Nana kimki zatenLunya kirmizi pabuc minik nevo aliminyon kutsal zebra pinkpantera kukirim blue peri nasilsininz bacilar
Hiç gitmedim ama toprağım diyorum bmcok uzak degil canım babaannem in dedesi bizzat orfan buraya yerleşmiş Trabzonlu sayılırım benceO yuzden sana kanim kaynamişsa demek ki
Ahahahaha ne diye çıkabilirsin ki .Ben de tatil mi yaptim eziyet mi cektim bilemeden dondumshow habere falan cikmişizdir belki de oglanlarla
Oglanlarin zulumunu saymazsak gezdim diye bilirim yavrutum sinirdaki gorevliler bizden konusuyodurgelen giden kapiyi acip guluyo digerini cagiriyo gel ucuzlere bak diyeoglanlar yarim metre camdan sarkmis bagiriyo polis amca diyeİyiyim Kuzum hoşgeldin evine buraya ohh gezdin geldin bol bol
Sen oğlanları anlattıkça ben kendi çocukluğu mu hatırlıyorum bende çok firlamaymisimOglanlarin zulumunu saymazsak gezdim diye bilirim yavrutum sinirdaki gorevliler bizden konusuyodurgelen giden kapiyi acip guluyo digerini cagiriyo gel ucuzlere bak diyeoglanlar yarim metre camdan sarkmis bagiriyo polis amca diye