Bebişimizin cinsiyeti belli oldu mu yani netleşti miSağol abla tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişimizin cinsiyeti belli oldu mu yani netleşti miSağol abla tamam
Yok abla belirsizBebişimizin cinsiyeti belli oldu mu yani netleşti mi
Senin ikisi erkekmiydiYok abla belirsiz
Evet işim gücüm pasta yapmakİşin gücün ne yapacaksın tabi ki
Evet abla iki oğlum varSenin ikisi erkekmiydi
İyi akşamlar
Gel gel otur şuraya sende tabi benimki izin verirse baba basda menimm menimm diyo
Bende tatlı niyetine bir kaç lokum atmak istiyorum ağzıma ,
Hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşaallah ama gönlümden geçen kız olsun inşaallahEvet abla iki oğlum var
Hayır kızın ne istiyorsa onu yapmak:)Yemek olarak tabi ki:)Evet işim gücüm pasta yapmak
Uykun geldiyse kaçırma gidip uyu canım:)Çocuklar uyuyup kaldılar
Benimde acayip uykum geldi
Kaç gündür erken kalkıyoruz bünye şaştı
Baştan diyeyim benim kız pek dişli malına fazla sahip paylaşmayı bilir eder ama bence accık alttan alttan yavaş yavaş iste ozaman kavga etmezsinizŞuan 3 yaşındaki çocuk gibi pasta için kavga edebilirim
Bende lokum bile yok, kesme şekerden başka evde gram tatlı birşey yok
Uykun geldiyse kaçırma gidip uyu canım:)
Benim gelmiyor gelse yatacağım:)
Valla neler yapıyorum neler sıpacığa ne edelim yapcaz artık evlattttHayır kızın ne istiyorsa onu yapmak:)Yemek olarak tabi ki:)
İnşallah abla ama dün gece rüyamda erkekmiş öyle gördüm ufak oğlanda da kız görmüştümHayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşaallah ama gönlümden geçen kız olsun inşaallah
Konuda gelse iyi olurdu:)Ortalığı toparlayıp yatacağım birazdan
Tavuk gibi erkenden
Ortalığı toparlayıp yatacağım birazdan
Tavuk gibi erkenden
Sen git kızını getir onunla kanka olacağımBaştan diyeyim benim kız pek dişli malına fazla sahip paylaşmayı bilir eder ama bence accık alttan alttan yavaş yavaş iste ozaman kavga etmezsiniz
Aynen canım sağlıklı olsunlar inşaallahValla neler yapıyorum neler sıpacığa ne edelim yapcaz artık evlatttt
Benimde hep tersi olmuştu:)İnşallah abla ama dün gece rüyamda erkekmiş öyle gördüm ufak oğlanda da kız görmüştüm
Tamam sizi Nisa hanıma bağlıyorum hemenSen git kızını getir onunla kanka olacağım