- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Benimde hep tersi olmuştu:)
Hayırlısı inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde hep tersi olmuştu:)
Hayırlısı inşaallah
Amin ablacım cümlemizin çocukları inşallahAynen canım sağlıklı olsunlar inşaallah
Tamam sizi Nisa hanıma bağlıyorum hemen
Amin canımAmin ablacım cümlemizin çocukları inşallah
Konuda gelse iyi olurdu:)
Annesi baklavadan ne anlar yapsın görelimNisa kankaaaa yarın annişe dede bize baklava yapsın
Merakla bekliyoruzSıkıntı yok
Yaptım rahatladım
Nasılsa açılacak
Merakla bekliyoruz
Anan güzelmi senin pasta yaptım neyine yetmiyor sok şu dilimi boğazına susNisa kankaaaa yarın annişe dede bize baklava yapsın
Kizaaam yazdim ya Lunya nassin diyeeski nicki yazmişim sadeceBak bak nana kimki zaten dedim cevap bile vermiyor BirTutamMutluluk20
Belli olmaz canım:)Yarına kalır mı ki?
Annesi baklavadan ne anlar yapsın görelim
Sus sus uyumaya niyeti yokta bizi yiyo buda tavuk vicdanlıUykumu kaçıracaksın kız
Onuda beceremezŞimdi kuru baklava almaya gitti herhalde su kaynatıp üstüne dökecek Blue_Peri sonra üzerine şekerde gezdir
Belli olmaz canım:)
25 canım:)Toplam kaç tarif istenmişti?
Geçen sene et yemekleri kategorisinde 13 tarif vardı sanırım
Kız anamın esmer güzeli olduğunu nereden bildinAnan güzelmi senin pasta yaptım neyine yetmiyor sok şu dilimi boğazına sus
Dur giz bekle beniii geliyom körolmayasıca bekleŞimdi kuru baklava almaya gitti herhalde su kaynatıp üstüne dökecek Blue_Peri sonra üzerine şekerde gezdir