En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ahahahaha ne diye çıkabilirsin ki .
Çaresiz anne Sümela da çocukları düşürmemek için çok cirpindi olurda manşet
Yok sabir tasi anne de ola bilir kankaaraba bozuldu yolun ortasinda tamirciye gittik sagolsunlar odaya aldilar benle oglanlari komedi basladioglanlar kosuyo kapidan cikmak icin ben yakaliyorum onlar kosuyo ben yakaliyorum ustalar ciraklar oluyo gulmektenbirisi telde oyun aciyo bana yardim etmek icin digeri cikolta getiriyo baskasi meyve suyu alip geliyooglanlar durmuyo bi turlubiri esini arayip anlatiyo ucuzler var burda bir dakika durmuyolar diyedigeri sessiz olun ablayi dinleyin diyoben de ablalari degilim anneleriyim deyince adam saskin saskin bakiyogiderken de hepsine el salladilar baybay yaptilar foto cekindiler

Oglanlarin zulumunu saymazsak gezdim diye bilirim yavrutum sinirdaki gorevliler bizden konusuyodurgelen giden kapiyi acip guluyo digerini cagiriyo gel ucuzlere bak diyeoglanlar yarim metre camdan sarkmis bagiriyo polis amca diye
Amanııııın cümbüşşşş

Lunya kirmizi pabuc minik nevo aliminyon kutsal zebra pinkpantera kukirim blue peri nasilsininz bacilar
İyidir kuzum okul telaslari başladı bizde başladık koşturmaya sevindim tatilin iyi geçmesine

Sen oğlanları anlattıkça ben kendi çocukluğu mu hatırlıyorum bende çok firlamaymisim
Teyzelerine cekmisler desene
İyiyim canım sağol sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
Asil tatil yarin oglanlar krese gidince basliyo nevo
Amanııııın cümbüşşşş
Aynen oyleotel calisani bayanla kanka oldumgiderken de vedalastik falankadin geldi odayi temizleyeyim mi diyo ben temizledim dedim ama su havlulari bi degisir misiniz dedim tabi dedikadin diyo ki sizin adiniz yabanci yaziyo ama siz turksunuz yok dedim yabanciyim zaten ama nasil olur turkceniz cok iyi diyo:turkiyedeki arkadaslarimla konusuyorum ondandir dedim

Senin için baya unutulmaz tatil olmuş kuzu gııı. Maşallah benden iyi konuşuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…