En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Kazen abi bu msjı görüp tüm kk ya bildirim yollarsa bir daha görürsün sen hediyeyi
Bence o yazdığımı yemek topiginin girişine sabitlemeli bak neler neler yapıyoruz kadınlar çene çalıyor yine ses etmiyoruz uzeirne hediye veriyoruz yazılmalı

Ben de tatil mi yaptim eziyet mi cektim bilemeden dondumshow habere falan cikmişizdir belki de oglanlarla
Ahahahaha ne diye çıkabilirsin ki .
Çaresiz anne Sümela da çocukları düşürmemek için çok cirpindi olurda manşet

İyiyim Kuzum hoşgeldin evine buraya ohh gezdin geldin bol bol
Oglanlarin zulumunu saymazsak gezdim diye bilirim yavrutum sinirdaki gorevliler bizden konusuyodurgelen giden kapiyi acip guluyo digerini cagiriyo gel ucuzlere bak diyeoglanlar yarim metre camdan sarkmis bagiriyo polis amca diye

Oglanlarin zulumunu saymazsak gezdim diye bilirim yavrutum sinirdaki gorevliler bizden konusuyodurgelen giden kapiyi acip guluyo digerini cagiriyo gel ucuzlere bak diyeoglanlar yarim metre camdan sarkmis bagiriyo polis amca diye
Sen oğlanları anlattıkça ben kendi çocukluğu mu hatırlıyorum bende çok firlamaymisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…