Bende diyorum hünkar beğendi hala gelmedialinazikmiş neyse amcasının oğlu
Aynen benzer sayılır:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende diyorum hünkar beğendi hala gelmedialinazikmiş neyse amcasının oğlu
Henüz karar vermedik canım :)Genelde açılınca öğreniyorsunuz:)bidahaki kategori ne olacak
Ay beni öyle biri ile kıyaslandığiniza inanamıyorumAa kimdi o ya vardı dimi öyle biri çıkaramadım şimdi kim olduğunu
kolaysa gelicem deHenüz karar vermedik canım :)Genelde açılınca öğreniyorsunuz:)
Büyük ihtimal kolay olacak gel sensiz olmazkolaysa gelicem de
Veirlen odullere baktığımda şimdi görmüyorum eskiler hiç katılmıyor değil miBüyük ihtimal kolay olacak gel sensiz olmaz
ayy tişikkir idirimBüyük ihtimal kolay olacak gel sensiz olmaz
Veirlen odullere baktığımda şimdi görmüyorum eskiler hiç katılmıyor değil miBüyük ihtimal kolay olacak gel sensiz olmaz
İyi Barım çok şükürGeldim sagsalim
Burası sürekli değişti canım arada birileri gitti yerine birileri geldi:)Veirlen odullere baktığımda şimdi görmüyorum eskiler hiç katılmıyor değil mi
1yili devirdim benBurası sürekli değişti canım arada birileri gitti yerine birileri geldi:)
Mesela sen 1 yıldır buradasın:)
Deynepnaz,nana 4-5 yıl olmuştur.
Alimiyon,gurtmingotam falan 2-3 yıl olmuştur:)İşlerine göre çekilenler,ara ara gelenler veya 1 sefer 1. olmayınca pes edenler gibi:)
1yili devirdim benBurası sürekli değişti canım arada birileri gitti yerine birileri geldi:)
Mesela sen 1 yıldır buradasın:)
Deynepnaz,nana 4-5 yıl olmuştur.
Alimiyon,gurtmingotam falan 2-3 yıl olmuştur:)İşlerine göre çekilenler,ara ara gelenler veya 1 sefer 1. olmayınca pes edenler gibi:)
Hep beraber oluruz inşaallah1yili devirdim ben
İnşallahHep beraber oluruz inşaallah
Sıkıntı var sanki sitede bende bayağı göndermeye çalıştım önceki yorumuMesaj tekrarı
Ben bu sıra çok yaşıyorumİnşallah
Sıkıntı var sanki sitede bende bayağı göndermeye çalıştım önceki yorumu
Sekiz ay olmuş benimde.1yili devirdim ben
Bende 5yıl olcak1yili devirdim ben