- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.277
- 698
Ay evet güzel olur ama eşim istemiyor gelsinler ben sıkılırım öğretmenle ne konuşacağım diyoray ay şöyle güzel güzel özenle ikram et bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet güzel olur ama eşim istemiyor gelsinler ben sıkılırım öğretmenle ne konuşacağım diyoray ay şöyle güzel güzel özenle ikram et bakalım
Onaydan geçsin gayri meraktayimBirgün bende yapayım
Hiç yapmadım denerim canım:)Tavuklusu da süper oluyor
Çocuk konuş de ne konuşcak başka ondan bundanAy evet güzel olur ama eşim istemiyor gelsinler ben sıkılırım öğretmenle ne konuşacağım diyor
Selam kuzum imkanın varsa hiç durma yaptır gözlük karizmayı bozuyor gerçekten, hazır zayıflamışken bütün fazlalıklardan kurtulBugün kontrole gittim doktorum istersen lazer yapalım dedi çok kararsız kaldım, gozluksuz kendime alışayım deneyeyim dedim yok yaptiramayacagim
Kim bilir nasıl döktürmüşturSağol canım
Geldim sagsalimOyy kız önüne iyi bak haa
Aa kimdi o ya vardı dimi öyle biri çıkaramadım şimdi kim olduğunuduyanda gunlerce hediyemi konustum sanar bu da yetmemiş gibi herkesi etiketledigimi düşünür falan
ben de iyiyim çok şükür Nevoşumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Biraz takılsan alışırsın canım biz eskiyi unuttuk bile:)ben de iyiyim çok şükür Nevoşum
elimi alıştırmaya çalışıyorum geri gitmeyeyim
Yok canım ne münasebetduyanda gunlerce hediyemi konustum sanar bu da yetmemiş gibi herkesi etiketledigimi düşünür falan
elim sürekli değişik yerlere basıyorBiraz takılsan alışırsın canım biz eskiyi unuttuk bile:)
Eminim çok güzel olmusturBakalım
Telefonda öyle oluyor zaten:)elim sürekli değişik yerlere basıyor
alinazikmiş neyse amcasının oğluayrıca o hünkar beğendi ne öyle ya
bidahaki kategori ne olacakTelefonda öyle oluyor zaten:)