- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Neyyy yahni sevilmez mi ekmeğe suyundan ban ban yeÇok sevmiyorum ondan yapmayı düşünmedim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyyy yahni sevilmez mi ekmeğe suyundan ban ban yeÇok sevmiyorum ondan yapmayı düşünmedim:)
Ayda yılda bir yaparım hatta neredeyse hiç:)Neyyy yahni sevilmez mi ekmeğe suyundan ban ban ye
Ayyy yanlış anladın sanırım irfan hava atar gibi mi gözüküyorumKaç fırın ekmek yemem lazım acep kaçıncı yarısmamda olcam acaba yada olabilecekmiyim sorular sorularbirde bana hava mi atıyon
Ufff yanına turşu yoğurt :))Neyyy yahni sevilmez mi ekmeğe suyundan ban ban ye
Ayda yılda bir yaparım hatta neredeyse hiç:)
İskender de sunuma gerek yok köy üst üste en az 100 oy garantiAyda yılda bir yaparım hatta neredeyse hiç:)
Yuvarlanıp gidiyom kurban olduğum iyiyim sen nasılsın balküpümBlue_Peri kuzusu nasilsin
Ben kıymalı patatesi daha çok severim yada köfteli:)
Banakla yemeyen bilmez tadını
Yapacak üyede çok iddialı olunca beklentim büyük:)İskender de sunuma gerek yok köy üst üste en az 100 oy garanti
Bir kere hamile iken eşim köfteli patates alıp gelmişti lokantadan açlıktan ne yemiştimBen kıymalı patatesi daha çok severim yada köfteli:)
Ben severim :)Bir kere hamile iken eşim köfteli patates alıp gelmişti lokantadan açlıktan ne yemiştim
Acaba kim yoksa Kirmizi pabuc mu yoksa _CaNanSu_ muYapacak üyede çok iddialı olunca beklentim büyük:)
Atar atar hele ona aldığım hedayeden sonraÇok hava atar kendisi benden duymuş olma.ama öyle huyları var
Gurbaneeeyyyyy
Şimdi kim olduğunu anlayacaklar, iskender, bursa, iddialı hepsini birleştirinceYapacak üyede çok iddialı olunca beklentim büyük:)
Havan batsın emiii kırılmadımı senin takımlarAyyy yanlış anladın sanırım irfan hava atar gibi mi gözüküyorum
Tamda bunu uazacaktim nana mı diyecektimŞimdi kim olduğunu anlayacaklar, iskender, bursa, iddialı hepsini birleştirince
Yerinden kimildamadiki nasıl kırılsınHavan batsın emiii kırılmadımı senin takımlar