• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Çocuklar büyüyünce geri toparlıyorlar:)
Bende öyle düşünüyorum eşim eskisine göre daha ilgili önceden birbirimizin yüzüne bile bakmıyordik kavgadan

Bizde öyleyiz, didişmekten fırsat yok 😣
Biz hiç birbirimizle alakamız yoktu ilk iki sene sadece kavga etmek için muhatap oluyorduk göz göze bakistigimiz birbirimize güzel birşey söylediği mız zamanı hatırlamıyorum ilk haftalar hariç :D

Yaşlandıkça kıymetimizi anlıyorlar:)
Bak bu kesin :super: bende bunu annesine dönüp benim kahrimi minik den başka kimse çekmiyor deyince daha iyi anladım :))

Bence bu defa da anne çocuklara odaklaninca, ilgisiz kaldıkları için öyle oluyordur ☺
Hayır onun dışında çocuklardan çekiniyorlar ve onlara örnek olmak için,psikolojilerinde sorun olmaması için dikkat etmeye başlıyorlar:)
Tren bazen kaçmış oluyor ama toparlanabilir:)

Aynen öyle:)
Umarım siz çok beklemezsiniz:)
Benim ilk önce eşimi büyütmem lazım 33 e girecek ama çocuk gibi trip atıyor :KK12:
Biz hiç birbirimizle alakamız yoktu ilk iki sene sadece kavga etmek için muhatap oluyorduk göz göze bakistigimiz birbirimize güzel birşey söylediği mız zamanı hatırlamıyorum ilk haftalar hariç :KK70:
Al bizdende o kadar. Agucuk gugucuk çocuk seviyor sadece. Bi gecede o baksa olmaz 😂

Benim ilk önce eşimi büyütmem lazım 33 e girecek ama çocuk gibi trip atıyor :KK12:

Al bizdende o kadar. Agucuk gugucuk çocuk seviyor sadece. Bi gecede o baksa olmaz 😂
Benimki 46 yaşında hala çocuk gibi:)Ama tripler artık benden sorulur:70:

Back