- 8 Haziran 2013
- 57.074
- 151.588
- 898
Son numara 10 numara hesabı olabilirO Allah'ın emri
Ama diğerlerinde hiç ilgili değildi bunda bir garip geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son numara 10 numara hesabı olabilirO Allah'ın emri
Ama diğerlerinde hiç ilgili değildi bunda bir garip geliyor
Sonra bizde de depresyon günleri başlarÇok ilgili olurlar. Doğuruca ilgi alaka da ciddi düşüş başlar
MalesefSonra bizde de depresyon günleri başlar
Çocuklar büyüyünce geri toparlıyorlar:)Malesef
Bunlar kademe kademe
Alıştırma evreleri
hayırlısı olsun :))Tek tek ekleniyor galiba canım
bir ortak nokta dahaKız ben bütün gün oynuyorum şarkı söylüyorum beni izleseler kesin bakirkoye giderim net
Kazananlara ödül gibi birşey :))Ney yok ben anlamadım
Bende öyle düşünüyorum eşim eskisine göre daha ilgili önceden birbirimizin yüzüne bile bakmıyordik kavgadanÇocuklar büyüyünce geri toparlıyorlar:)
:dSon numara 10 numara hesabı olabilir
Çocuklar büyüyene kadar mıÇocuklar büyüyünce geri toparlıyorlar:)
Beni ilgilendirmiyo yaniihayırlısı olsun :))
bir ortak nokta daha
Kazananlara ödül gibi birşey :))
Bizde öyleyiz, didişmekten fırsat yokBende öyle düşünüyorum eşim eskisine göre daha ilgili önceden birbirimizin yüzüne bile bakmıyordik kavgadan
Sen de katıl o zamanBeni ilgilendirmiyo yanii
Yaşlandıkça kıymetimizi anlıyorlar:)Bende öyle düşünüyorum eşim eskisine göre daha ilgili önceden birbirimizin yüzüne bile bakmıyordik kavgadan
Aynen öyle:)Çocuklar büyüyene kadar mı
Daha yolumuz uzun desene
Biz hiç birbirimizle alakamız yoktu ilk iki sene sadece kavga etmek için muhatap oluyorduk göz göze bakistigimiz birbirimize güzel birşey söylediği mız zamanı hatırlamıyorum ilk haftalar hariçBizde öyleyiz, didişmekten fırsat yok
Bence bu defa da anne çocuklara odaklaninca, ilgisiz kaldıkları için öyle oluyordur ☺Malesef
Bunlar kademe kademe
Alıştırma evreleri
Bak bu kesin bende bunu annesine dönüp benim kahrimi minik den başka kimse çekmiyor deyince daha iyi anladım :))Yaşlandıkça kıymetimizi anlıyorlar:)
Hayır onun dışında çocuklardan çekiniyorlar ve onlara örnek olmak için,psikolojilerinde sorun olmaması için dikkat etmeye başlıyorlar:)Bence bu defa da anne çocuklara odaklaninca, ilgisiz kaldıkları için öyle oluyordur ☺
Çekmez tabi ki:)Bak bu kesin bende bunu annesine dönüp benim kahrimi minik den başka kimse çekmiyor deyince daha iyi anladım :))
Benim ilk önce eşimi büyütmem lazım 33 e girecek ama çocuk gibi trip atıyorAynen öyle:)
Umarım siz çok beklemezsiniz:)
Al bizdende o kadar. Agucuk gugucuk çocuk seviyor sadece. Bi gecede o baksa olmazBiz hiç birbirimizle alakamız yoktu ilk iki sene sadece kavga etmek için muhatap oluyorduk göz göze bakistigimiz birbirimize güzel birşey söylediği mız zamanı hatırlamıyorum ilk haftalar hariç
Benimki 46 yaşında hala çocuk gibi:)Ama tripler artık benden sorulurBenim ilk önce eşimi büyütmem lazım 33 e girecek ama çocuk gibi trip atıyor
Al bizdende o kadar. Agucuk gugucuk çocuk seviyor sadece. Bi gecede o baksa olmaz