- 25 Şubat 2017
- 5.308
- 24.417
- 548
Bugün kışlık acı biberlerimi zar zor yaptım kardeşimle birlikte.Benden hayır yok valla kendime bile.Hayırlısıyla doguraydim da ☺Sen de katıl o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kışlık acı biberlerimi zar zor yaptım kardeşimle birlikte.Benden hayır yok valla kendime bile.Hayırlısıyla doguraydim da ☺Sen de katıl o zaman
Anne de ilgisiz kalıyor. Karşılıklı. Sadece çocuklara odaklanıyorsun. Zorlu geçiyor. İnsan 2 dakika nefes almak istiyor. Kendine de zaman ayırmak istiyorsun. 2 çocukla uğraşırken bide beyimizin gönlünü mü yapcam. Birazda o uğraşsın. Herşeyi devletten beklememek lazımBence bu defa da anne çocuklara odaklaninca, ilgisiz kaldıkları için öyle oluyordur ☺
Onları saymadım :)Sorayım onlar dahil mi:)Şimdi de "Aşçı Yardımcısı" rozeti geldi Bir birincilik alan diyor. Sponsorlu olduğu için Sütaş yemek yarışması sayılmıyor galiba Nevreste abla
Yok yaa, tripte kimse onun eline su dökemez. Benim bildiğim kadın nazlanır, trip atar. Bizde tam tersiBenimki 46 yaşında hala çocuk gibi:)Ama tripler artık benden sorulur
Onlar dahil olursa 3yarışma birinciliğinden sonra birinci olamama kuralına takılırızOnları saymadım :)Sorayım onlar dahil mi:)
O hep öyle canım bizde farklı zannetme:)Ama şimdilerde sıra bana geldiYok yaa, tripte kimse onun eline su dökemez. Benim bildiğim kadın nazlanır, trip atar. Bizde tam tersi
Sordum canım dahilse onları da ekleriz:)Onlar dahil olursa 3yarışma birinciliğinden sonra birinci olamama kuralına takılırız
2. 3. çocuktan sonra alisiliyordurda. İlk çocuk da adapte olana kadar, birseyler rayına oturana kadar zor oluyordur mutlaka iki taraf için.Anne de ilgisiz kalıyor. Karşılıklı. Sadece çocuklara odaklanıyorsun. Zorlu geçiyor. İnsan 2 dakika nefes almak istiyor. Kendine de zaman ayırmak istiyorsun. 2 çocukla uğraşırken bide beyimizin gönlünü mü yapcam. Birazda o uğraşsın. Herşeyi devletten beklememek lazım
Yani sıra sanada gelecek mi diyorsunO hep öyle canım bizde farklı zannetme:)Ama şimdilerde sıra bana geldi
Ya çok heyecanlandım, mazur görün, madalyayı çok özlemişim galibaSordum canım dahilse onları da ekleriz:)
Benim ikinci cocuk pek adapte olmuş, sayılmaz2. 3. çocuktan sonra alisiliyordurda. İlk çocuk da adapte olana kadar, birseyler rayına oturana kadar zor oluyordur mutlaka iki taraf için.
Umarım yakındır:)Yani sıra sanada gelecek mi diyorsun
İnşaallah o gün çok yakındır
Aynen canım:)Ya çok heyecanlandım, mazur görün, madalyayı çok özlemişim galiba
Benim hayırlısiyla ilk olacaklar ben rahat konuşuyorum tecrübe sizde cnmBenim ikinci cocuk pek adapte olmuş, sayılmaz
Çoğul gebelik mi canım, hayırlı olsunBenim hayırlısiyla ilk olacaklar ben rahat konuşuyorum tecrübe sizde cnm
İkiz mi canım:)Benim hayırlısiyla ilk olacaklar ben rahat konuşuyorum tecrübe sizde cnm
Evet ikiz☺ sağol cnm❤Çoğul gebelik mi canım, hayırlı olsun ❤