Senin 1 taneydi değil mi?Ben şimdilik ahçı yardımcısı oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin 1 taneydi değil mi?Ben şimdilik ahçı yardımcısı oldum
Allah yardımcın olsun canım:)Evet ikiz☺ sağol cnm❤
Evet Abla :)İkiz mi canım:)
Hamileliğin nasıl geçiyor benim zor geçmişti:)Evet Abla :)
EvetSenin 1 taneydi değil mi?
Umarım kimseyi kaçırmadım:)
Sağolasın Abla :)Allah yardımcın olsun canım:)
Benimde zor geçiyor ne yazık ki, bulantilar geçmedi ama hafifledi biraz bide aşırı bas dönmelerim oluyoHamileliğin nasıl geçiyor benim zor geçmişti:)
Allah korusun canım sakın bunları düşünüp kendini üzme:)Sağolasın Abla :)
Biliyorum sonrası çok zordur mutlaka sen tecrubelisin ama suan düşündüğüm tek şey hayırlısiyla sağlıkla dogsunlar.
Daha önce de ikiz gebeligim 19. haftada erken doğumla sonlandı o yüzden çok korkuyorum :/
Tansiyona dikkat et canım sık sık ölçtür ve olabildiğin kadar dinlen ve kendini yorma:)Benimde zor geçiyor ne yazık ki, bulantilar geçmedi ama hafifledi biraz bide aşırı bas dönmelerim oluyo
sürekli dinleniyorum zaten, tansiyonum normal ama daha dikkat etmeliymisim tuzu çok azalttim.Tansiyona dikkat et canım sık sık ölçtür ve olabildiğin kadar dinlen ve kendini yorma:)
Tantuniyi alan belli olduBana yamak dedi kk
ilkin heyecanı başkadırBenim hayırlısiyla ilk olacaklar ben rahat konuşuyorum tecrübe sizde cnm
Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin her ikisinideEvet ikiz☺ sağol cnm❤
Ben hiç bişey anlamdım. Ne oluyor herkese bişeyler geliyorŞef rozetim geldi
kk bana aşçı yardimcisi diyorTantuniyi alan belli oldu
Herkese biseyker geliyor ve ben göremiyorum masaüstü olarak işaretliyorum telefonu yan çeviriyorum yok havaya atıp tutsam gözükür mu acepilkin heyecanı başkadır ☺
Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin her ikisinide
Ben hiç bişey anlamdım. Ne oluyor herkese bişeyler geliyor
Aşçı yamağı oldugunu nerde gördün pekiHerkese biseyker geliyor ve ben göremiyorum masaüstü olarak işaretliyorum telefonu yan çeviriyorum yok havaya atıp tutsam gözükür mu acep
Bildirim geldi aşçı yardimcisi rozeti kazandınız diye ama söyledikleri halde yokAşçı yamağı oldugunu nerde gördün peki
Biz daha onu da olamadıkkk bana aşçı yardimcisi diyor