• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sagol canım, atlattık çok şükür :)

Çok şükür öyle huysuzluk yapmadı. İyileşme evresinde. Kucagıma falan alırken dikkat etmeye çalıyorum. 1 hafta 10 güne iyileşir inşallah :)

İnşallah Canım
Çok geçmiş olsun😘
Allah yardımcın olsun😍

Kızlar benim midem çok bulanıyor özellikle yaptığım kahvaltıyı geri çıkarıyorum midem kabul etmiyor.su içemiyorum görünce yine midem ağzıma geliyor.su çok önemli napıcam ben ya.hiç su içememek bebek için tehlikeli değil mi ama yok içermiyorum midemi aşırı bulandırıyor.kızımda hiç bu kadar aşırı bulantılarım olmamıştı öldü bitirdi beni tavsiyesi olan var mı acaba :(

Kızlar benim midem çok bulanıyor özellikle yaptığım kahvaltıyı geri çıkarıyorum midem kabul etmiyor.su içemiyorum görünce yine midem ağzıma geliyor.su çok önemli napıcam ben ya.hiç su içememek bebek için tehlikeli değil mi ama yok içermiyorum midemi aşırı bulandırıyor.kızımda hiç bu kadar aşırı bulantılarım olmamıştı öldü bitirdi beni tavsiyesi olan var mı acaba :KK43:
Bende şu icemiyorum içince istifra ediyordum hemen.
Ayran komposto falan da tukete bilirsin,Ama su çok önemli.
Enfeksiyon riskini arttırıyor başıma geldi ama geçti şükür.Şimdi biraz da olsa daha rahat su içiyorum

Kızlar benim midem çok bulanıyor özellikle yaptığım kahvaltıyı geri çıkarıyorum midem kabul etmiyor.su içemiyorum görünce yine midem ağzıma geliyor.su çok önemli napıcam ben ya.hiç su içememek bebek için tehlikeli değil mi ama yok içermiyorum midemi aşırı bulandırıyor.kızımda hiç bu kadar aşırı bulantılarım olmamıştı öldü bitirdi beni tavsiyesi olan var mı acaba :KK43:
Canım panik yapma sürekli böyle olmaz.Bu ay belki böyle geçer sonra düzelir:)
İnan ben kızlarda 9 ay mide bulantısı yaşadım son aylar 1 kaşık bile su içemiyordum.Geçer inşaallah:)
Tuzlu kraker,leblebi falan ye belki iyi gelir.Çok yağlı yemekler yeme,hamur işi yeme,baharatı abartma bu sıralar:)

Bende şu icemiyorum içince istifra ediyordum hemen.
Ayran komposto falan da tukete bilirsin,Ama su çok önemli.
Enfeksiyon riskini arttırıyor başıma geldi ama geçti şükür.Şimdi biraz da olsa daha rahat su içiyorum
Evet su içemediğim için idrarımda yanma oluyor idrar enfeksiyonu mu oldu sende de? Kasıklarım karnım ağrımaya başladı napcam bilmiyorum suyu görmek istemiyorum komposto işe yarar inşallah

Back