Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylama kapandı zaten, teşekkür ediyoruz.Ben oyumu kullanmak isterdim ama kirmizi et sewmiyorum ve yemiyorum ama eminimki herkez guzel etmistir
Iıı-ıııhhh3 aya kalmaz gelirprofiline yaz. 2018 et yemekleri birincisi diye
![]()
Tamam, sen yarın akşama doğru gel. Zaten yeni birinci oldun. Az dinlen![]()
Tabi ki, eline geçsem 1 kaşık suda boğacak. O kadar çok düşünüyor
Tabi ki, eline geçsem 1 kaşık suda boğacak. O kadar çok düşünüyor![]()
Tabi ki, eline geçsem 1 kaşık suda boğacak. O kadar çok düşünüyor![]()
Hemde ne ikiz
![]()
Hemde ne ikiz
![]()
Bulursun daha.koca kk da bı ikiz bulamadım kendimr
Peki ne yiyorsun kirmizi et yerine? Balik? Tavuk?Ben oyumu kullanmak isterdim ama kirmizi et sewmiyorum ve yemiyorum ama eminimki herkez guzel etmistir
Kırmızı etsiz bı hayat düşünemiyorum et balık sebze hepsimin yeri ayrı yemedigim yokturPeki ne yiyorsun kirmizi et yerine? Balik? Tavuk?
Bende cok kirmizi etci degilimdir aslinda:))Kırmızı etsiz bı hayat düşünemiyorum et balık sebze hepsimin yeri ayrı yemedigim yoktur![]()
Valla bacım eve doğru dürüst kırmızı et girmeyincr insan eti daha bı seviyor :)Bende cok kirmizi etci degilimdir aslinda:))
Balikta yemiyorum ve tavukta ikinci gebelikte tiksindim : ( et deyince aklima lahmacun gelir ya da kebap:) ama guzel yaparim etin cogu cesitini:₺
Ben her türlüsünü yerim. Izgaraya bayılırımBende cok kirmizi etci degilimdir aslinda:))
Balikta yemiyorum ve tavukta ikinci gebelikte tiksindim : ( et deyince aklima lahmacun gelir ya da kebap:) ama guzel yaparim etin cogu cesitini:₺
Izgaradada tavuk daha cok tercih ediyorum, kirmizi et agir geliyo sanki sisiriyo gibi. Ama izgara kokusu baska.. acili sucukta guzel oluyo:)Ben her türlüsünü yerim. Izgaraya bayılırımeşimi kandirabilirsem, piknik için.
geçen de gittik, sondu diyor. Mangal yakmak zor geliyor. Ben yakarım dedim yine yok diyor
![]()