En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kırmızı etsiz bı hayat düşünemiyorum et balık sebze hepsimin yeri ayrı yemedigim yoktur :KK70:
Bende cok kirmizi etci degilimdir aslinda:))
Balikta yemiyorum ve tavukta ikinci gebelikte tiksindim : ( et deyince aklima lahmacun gelir ya da kebap:) ama guzel yaparim etin cogu cesitini:₺

Balikta yemiyorum ve tavukta ikinci gebelikte tiksindim : ( et deyince aklima lahmacun gelir ya da kebap:) ama guzel yaparim etin cogu cesitini:₺
Valla bacım eve doğru dürüst kırmızı et girmeyincr insan eti daha bı seviyor :)

Ben her türlüsünü yerim. Izgaraya bayılırım:kk77: eşimi kandirabilirsem, piknik için. :KK14: geçen de gittik, sondu diyor. Mangal yakmak zor geliyor. Ben yakarım dedim yine yok diyor:olamaz:

Ben her türlüsünü yerim. Izgaraya bayılırım:kk77: eşimi kandirabilirsem, piknik için. :KK14: geçen de gittik, sondu diyor. Mangal yakmak zor geliyor. Ben yakarım dedim yine yok diyor:olamaz:
Izgaradada tavuk daha cok tercih ediyorum, kirmizi et agir geliyo sanki sisiriyo gibi. Ama izgara kokusu baska.. acili sucukta guzel oluyo:)

Back