En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Sadece cemiyetlerde giyiyorum, onda da arabadan inmeden giyiyorum, arabaya binerken çıkartıyorum.
Araba kullanması zor oluyor.Ondanda çok giymek istemiyorum.Eşim dalga geçiyor.

İns inş :)
Bir tane kadın anlatıyor 40 indan sonra ikinci üniversite yi okumuş yasam kocluguna başlamış vs vs kesin bende öyle olurm 40/imdan sonra
Benim de öyle planlarım var.Ama karar veremiyorum

Dmekki o yaslarda insan kendisinin farkında oluyor çok atılgan konuşkan biri :)
Canım hayatı erteleme sonra geç kalabilirsin:)Yapmak istediklerin varsa bir ucundan tutmaya başla:)

Arkadaslar mesajlarinizi şimdi okudum tek tek alintilayamadim.hepinizden Allah razi olsun dualarinizi hic eksik etmediginiz icin.Allaha şükür dogumum dün gerceklesti.normal doğum oldu ama felaket ilerledi hersey.nerden baksaniz 30 dikisim vardir.suni sanciyla hic acilmam olmayinca doktor bebegimin suyunu patlatti.ondan sonra felaket bir sanci girdi.dayanamadim en son epidural anestezi istedim.o sekilde dogum yapabildim.ama ne cektigimi bi ben bir Allah bilir.suanda da sikintilarim devam ediyor.katı şeyler yemeye korkuyorum zira dkkislerim makatima kadar var.kolostrum var ama daha sütum gelmedi.corba ictim hipin süt cayini iciyorum meyve suyu ayran falan iciyorum ama süt inmiyor.ve bebegimi dunden beri mamayla besliyorum cok üzülüyorum.goguslerim bombos adeta.üstelik ben bu emdirme işini beceremedim.memeyi cocugun agzina tutmayi beceremedim bir türlü.aslinda kavrayabilse cok guzel emiyor ama bende mi bi tuhaflik var anlamadim.cok kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…