Rica ederim:)Teşekkürler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim:)Teşekkürler :)
UnutmamUnutma arkadaşı davet etmeyi
Tamam canım saol
Unutmam
Çok eglenecegiz.
Yaparsın niye yapamayasınBakalım yapabilecek miyim
Teşekkür ederimmmmm, cok tesekkürler.
Yaparsın niye yapamayasın
Her ay farklı kategori oluyor. Tarifi Nevreste ye özel den mesaj atıyorsun.
Teşekkür ederimmmmm, cok tesekkürler.
tamam canım, bir kere katıl, bidaha birakamayacaksin, bağımlılık yapıyor çünküUygun olursam deneyeceğim şansımı ;D
tamam canım, bir kere katıl, bidaha birakamayacaksin, bağımlılık yapıyor çünkü
Anladım canım, Rabbim kolaylık versin 1 ay sürüyor zaten, fırsat bulduğun zaman yaparsın. Sanada degisiklik olur insana terapi gibi geliyorSeverim ben zaten mutfakta vakit geçirmeyi. Ama iste halim kalırsa köye geldigimizden beri vakit ayiramiyorum.
Anladım canım, Rabbim kolaylık versin 1 ay sürüyor zaten, fırsat bulduğun zaman yaparsın. Sanada degisiklik olur insana terapi gibi geliyor
Misafirin yatıya mı gelecektiBenim misafirler gelemedi, düğünden kaçamamışlar okey partisi yattı bugünlük
Yuk, yakın arkadaşlarımız eşimleMisafirin yatıya mı gelecekti
O zaman yarın mı geleceklerYuk, yakın arkadaşlarımız eşimle
Ben çok severim okey oynamayı fındık da severim hem. gelimiBenim misafirler gelemedi, düğünden kaçamamışlar okey partisi yattı bugünlük
Yarın gelmezler herhalde, herifim gece vardiyasına dönecek gelebilirler de, belli olmazO zaman yarın mı gelecekler
Gel, dörtlüyü kuralım fena yenerim ama, ağlamaBen çok severim okey oynamayı fındık da severim hem. gelimi
Fındıklar size mi kaldıYarın gelmezler herhalde, herifim gece vardiyasına dönecek gelebilirler de, belli olmaz