En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Ahaha abla ozledik seni valla:)) ben mi bdv az takiliyorum yoksa gercekten sen mi
Gozukmuyosun artik:))

Bu ara grileştireceklerime sinsice yaklaşıyorum aslında birkaç gün önce toplu kıyım yaptım ama içlerinde sen yoktun, neden yoktun alıp götüreydim seni de

Bu ara grileştireceklerime sinsice yaklaşıyorum aslında birkaç gün önce toplu kıyım yaptım ama içlerinde sen yoktun, neden yoktun alıp götüreydim seni de
Ben onu burada biraz oyalıyorumBurada lokum gibi

Onu buraya transfer ettik, yumuşattık

Abla soylerken agzinin suyu akiyo sanki : ( ben o islerden elimi etegini cektim ablam. Beni cok tahrik ederlerse seytana uydugum oluyo bazende, nefsime hakim olmaya calisiyorum:))

Bdv'ye konu açıp yeni iş arkadaşları aranıyor diyebilir miyizYemek yapmayı seven,sunumdan anlayan,çenesi düşük,yenilgiye doymayan

Yenilgiye doymayan
Bende doyamadım

Bdvye gelirse bana göz kırp peşine düşeyim tontrikoyu banlama krizim geldi, banlamam lazım
Yok ablam ben tontriko 'yu vermemBiraz daha buralarda kalırsa bdv yi bırakacak.Kendine banlayacak başkasını bulursun

Yenilgiye doymayan
Bende doyamadım
Bak ben de doymuyorum:)Ama bak yaklaşıyorsunuz:)
Şimdi davet ediyoruz.1. olacağını zannedip gelip pişman olmasın:)Baştan söyleyelim

Ablam başka varsa alabiliriz.Yani yemek yapmayı sevsin zamanla öğrenir sorun değil

Bdv'ye konu açıp yeni iş arkadaşları aranıyor diyebilir miyizYemek yapmayı seven,sunumdan anlayan,çenesi düşük,yenilgiye doymayan
Oyle bi konu acsak bdv' a direkt banlaniriz.. konu yanlis yerde diye:)) aguhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…