Birşey diyeceğim yine alınacaklarSenin için dememiştim ama![]()
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşey diyeceğim yine alınacaklarSenin için dememiştim ama![]()
Hahaha cani sagolsun.. :))Seni sevmediği için mi banladığını düşünüyordun? Kasap sevdiği postu yerden yere vururmuşHep sevdiğinden atıyor seni siteden
![]()
Birşey diyeceğim yine alınacaklar![]()
Herkesin bi tarzi var napsrsin:)Cımbızıyla seviyor seni
Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar buradaHerkes alıngan olmuş dediğin gibi![]()
Beni seviyormuş.İstediği kadar siteden atsın mı diyorsunHahaha cani sagolsun.. :))
Ole tabi:)) en azindan adil, beni sevsede sevmesede emegimi gormus dile getirdi:)Beni seviyormuş.İstediği kadar siteden atsın mı diyorsun![]()
Hanım nenem 55 oldu muAman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada
Hayır yani çağıracağımHanimKelesimiGetir 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız
![]()
Sus araya girme, gelecek banlamalar için şurada ayar çekiyorumBeni seviyormuş.İstediği kadar siteden atsın mı diyorsun![]()
Sağolsun oy veren kimse
Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada
Hayır yani çağıracağımHanimKelesimiGetir 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız
![]()
Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada
Hayır yani çağıracağımHanimKelesimiGetir 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız
![]()
Heee oldu oldu, ahretliğim altın çağını yaşıyorHanım nenem 55 oldu mu
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım![]()
Bak gördün mü biz söylüyorduk inanmıyordun:)Burası bambaşka kimse seni düşüncelerinle ,yaptıklarınla yargılamaz:)Emek ayrı bir şeydir:)1. bile olacaksınOle tabi:)) en azindan adil, beni sevsede sevmesede emegimi gormus dile getirdi:)
Nene miHanım nenem 55 oldu mu
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım![]()
Nenem tabi kiNene mi![]()
Yuksekte gozum yok nevos.. 2. Liklede mutluyum:))Bak gördün mü biz söylüyorduk inanmıyordun:)Burası bambaşka kimse seni düşüncelerinle ,yaptıklarınla yargılamaz:)Emek ayrı bir şeydir:)1. bile olacaksın![]()