• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Herkes alıngan olmuş dediğin gibi:KK48:
Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada :KK70::KK70:

Hayır yani çağıracağım HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız:KK70:

Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada :KK70::KK70:

Hayır yani çağıracağım HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız:KK70:
Hanım nenem 55 oldu mu:KK30::skandal:
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım:KK45:

Hayır yani çağıracağım HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız:KK70:

:KK70::KK70::KK70:

Allah bizede 40'ları 55'leri göstermeyi nasip etsin...
Her yaşın bir güzelliği var abla:KK200:

Hanım nenem 55 oldu mu:KK30::skandal:
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım:KK45:
Heee oldu oldu, ahretliğim altın çağını yaşıyor :nazar:

Ole tabi:)) en azindan adil, beni sevsede sevmesede emegimi gormus dile getirdi:)
Bak gördün mü biz söylüyorduk inanmıyordun:)Burası bambaşka kimse seni düşüncelerinle ,yaptıklarınla yargılamaz:)Emek ayrı bir şeydir:)1. bile olacaksın:halay:

Bak gördün mü biz söylüyorduk inanmıyordun:)Burası bambaşka kimse seni düşüncelerinle ,yaptıklarınla yargılamaz:)Emek ayrı bir şeydir:)1. bile olacaksın:halay:
Yuksekte gozum yok nevos.. 2. Liklede mutluyum:))

Back