- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Cahil işte bilmiyo. . Bi patlıcanla masa kırılacaksa işimiz var :))Buralarda öyle yapılır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cahil işte bilmiyo. . Bi patlıcanla masa kırılacaksa işimiz var :))Buralarda öyle yapılır![]()
Bu cahilleri atalım yemek bölümünden nevroşum :))Ben fırında yapınca yanık demişlerdiAma böyle yapılır bilmiyorlar ki:)
Neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıptır:)Cahil işte bilmiyo. . Bi patlıcanla masa kırılacaksa işimiz var :))
Dur hemen kazeni etiketliyim de gerekeni yapsın :))
Güzel fikirDur hemen kazeni etiketliyim de gerekeni yapsın :))
Tarifin güzel hayırlıısı olsun![]()
İlkretro_hippo 'den bize pek bişey kalmayacak gibi duruyor
Abla sen bence bundan sonra gelen tarif resimlerine yıllanmış efekti koy filtre yap, eskimiş görünsün şansımız düştü ne de olsa![]()
Yaa ciddi misiniz ?? Beğendiniz mi?? Sanki formaliteden beğendik diyoesunuz gibi geliyo ama :))retro_hippo 'den bize pek bişey kalmayacak gibi duruyor
Abla sen bence bundan sonra gelen tarif resimlerine yıllanmış efekti koy filtre yap, eskimiş görünsün şansımız düştü ne de olsa![]()
Senin tarifin var mı oylamadaOylamada mı![]()
Elleşmeyin kuzularıma :))
Diskalifiye ettirecek sebebim bile yok anlıyor musunYaa ciddi misiniz ?? Beğendiniz mi?? Sanki formaliteden beğendik diyoesunuz gibi geliyo ama :))
Bazı yerlerde 2 et takmışım..Diskalifiye ettirecek sebebim bile yok anlıyor musun
Ben bayıldım, madalyaya yürürsün kuzum![]()
Şaka bir yana, gerçekten tam kategoriye uygın buram buram et kokan bir tarif olmuşBazı yerlerde 2 şiş takmışım..Elalis hanım saymış.. halbuki 3 şiş bir yağ yazmışım.. al sana diskalifiye sebebi
![]()
Hepimize canım
Seslenip durma yatıcamBazı yerlerde 2 şiş takmışım..Elalis hanım saymış.. halbuki 3 şiş bir yağ yazmışım.. al sana diskalifiye sebebi
![]()
Iyi geceler kınacı kız (kibricti kızın 2018 versiyonu)Hepimize canım![]()