• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Beni de alın aranıza.. bakim nasıl yapıyorsunuz dedikodumu.. tamam itiraf ediyorum bazı yerlerde 2 şiş takmışım et büyük diye.. napıcanız kk dan mı atıcanız :deli:

Elalis Elalis in kuyusunu kazıyoruz...

Senin tarifine söz yok:KK200:

Aslında bu kategoride yine çökertme beklemiştim sen başka birşey istedin:halay:
Esprisini yaptık Elalis ablamla :) yine çökertme yapayım diye KK bunu kaldıramaz, üçüncü kez yapamam dedim ve başka bişey seçtim :KK70:

Kurban bayramından sonra kategori et yemekleri.. dur bi düşünelim :)) Makyajkolik13 Makyajkolik13 kurbanda horoz mu kestiniz kızz :KK70:
Şöyle bir yan yan baktım kümese, tavuklar bana baktı etme bee dediler :KK70:
Hadi yine iyisiniz dedim ahıra danaların yanına yöneldim :cool::KK71:

Masa sağlam duruyor mu? :skandal:
O kadar büyük patlıcan doğraman şart mıydı? :skandal:
Cnm urfa işi bu özelliği böyle.. patlıcanı soyup çatalla eziyorsun.. lavaşı açıp önce patlıcanı yayıyorsun.. üstüne köz biber üstüne köfte ve dürüm yapıp yiyorsun...

Kıskanç deynepnaz :63: bi şeyi de beğen be kadın :tokat:

Cnm urfa işi bu özelliği böyle.. patlıcanı soyup çatalla eziyorsun.. lavaşı açıp önce patlıcanı yayıyorsun.. üstüne köz biber üstüne köfte ve dürüm yapıp yiyorsun...

Evet, biz Tepside yapıyoruz, doğru fırına. Misss:kk77:

Ben fırında yapınca yanık demişlerdi:(Ama böyle yapılır bilmiyorlar ki:)

Back