• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Hayırlı geceler. retro_hippo retro_hippo in tarifini görünce bir cağ kebap da gelir mi dedim. Bizim hatunlar öyle becerikli ki onu da beklerim. :KK19:
Hippo konuna yorum yapamadım ama enfes olmuş. Bu arada o patlicanin o şekilde yendiğini hiç duymamıştım. Süper fikirmiş gerçekten:kk77:

Hayırlı geceler. retro_hippo retro_hippo in tarifini görünce bir cağ kebap da gelir mi dedim. Bizim hatunlar öyle becerikli ki onu da beklerim. :KK19:
Hippo konuna yorum yapamadım ama enfes olmuş. Bu arada o patlicanin o şekilde yendiğini hiç duymamıştım. Süper fikirmiş gerçekten:kk77:
Saol cnm.. patlıcan kebabı orjinali böyle yeniyo ;)

Çok şükür ilerliyoruz, Hayırlısıyla 34ü de görelim inşallah. Bu hafta artık zaman yavaş ilerlemeye başladı sanki

Pinkocum hayırısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini :KK60:

Yaa ciddi misiniz ?? Beğendiniz mi?? Sanki formaliteden beğendik diyoesunuz gibi geliyo ama :))
Nickine söylemek gibi olmasın da gerçekten formaliteden beğendik diyorlar:sus:
Bir de başka tarif yok ya açlıktan :KK45:

Nickine söylemek gibi olmasın da gerçekten formaliteden beğendik diyorlar:sus:
Bir de başka tarif yok ya açlıktan :KK45:
Sus küsüm sana :tokat: hiçbir şeyi beğenmiyorsun?? Allah gelinine yardım etsin..

aklıma gelmişken geçen oğlun için hayırlı olsun dedim bölüm ne dedim hiç cevap vermedin :63:

Sus küsüm sana :tokat: hiçbir şeyi beğenmiyorsun?? Allah gelinine yardım etsin..

aklıma gelmişken geçen oğlun için hayırlı olsun dedim bölüm ne dedim hiç cevap vermedin :63:
Patlıcanların çiğ çiğ koymuşsun sofraya niye beğeneyim :KK53:
Hem patlıcanın kabuğu ekmeği karartır :duduk:
Yoğundum o gün soran çoktu herkesi alıntılayamadım ,tek mesaja cevap vermiştim fen öğretmenliği diye.Ne bileyim atanması zor falan yazıyor nette ama hayırlısı olsun.Oğlum duruma göre seneye bir daha girerim sınava diyor:olamaz:Sene kaybı olmaz geçiş yaparım diyor.:olamaz:

Patlıcanların çiğ çiğ koymuşsun sofraya niye beğeneyim :KK53:
Hem patlıcanın kabuğu ekmeği karartır :duduk:
Yoğundum o gün soran çoktu herkesi alıntılayamadım ,tek mesaja cevap vermiştim fen öğretmenliği diye.Ne bileyim atanması zor falan yazıyor nette ama hayırlısı olsun.Oğlum duruma göre seneye bir daha girerim sınava diyor:olamaz:Sene kaybı olmaz geçiş yaparım diyor.:olamaz:
Senin yaptığın yemekleri de görmesek neysee....

Oğlunun hakkında hayırlısı olsun inş..

Karammel tariflerimi incelemeye gitti herhalde :skandal::skandal:
Valla beybisi onu ilk iş yapıcam da şimdi arabadayız doktordan dönüyoruz.. oğluş hasta azcık.. anca bildirimlere bakıp çıkıyorum şimşak ;)

Valla beybisi onu ilk iş yapıcam da şimdi arabadayız doktordan dönüyoruz.. oğluş hasta azcık.. anca bildirimlere bakıp çıkıyorum şimşak :KK66:
Geçmiş olsun canım.Önemli rahatsızlığı yoktur inşallah.
Ben arabadayken fazla bakamıyorum midem bulanıyor fazla bakınca.
Boşver tariflerime bakmayı sen ,zamanını harcama gerek yok:KK45:

Back