- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Çok şükür ilerliyoruz, Hayırlısıyla 34ü de görelim inşallah. Bu hafta artık zaman yavaş ilerlemeye başladı sankiEvet canım öyle:)
Maşaallah 29. haftaya girmişsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür ilerliyoruz, Hayırlısıyla 34ü de görelim inşallah. Bu hafta artık zaman yavaş ilerlemeye başladı sankiEvet canım öyle:)
Maşaallah 29. haftaya girmişsin![]()
İnşaallah canımÇok şükür ilerliyoruz, Hayırlısıyla 34ü de görelim inşallah. Bu hafta artık zaman yavaş ilerlemeye başladı sanki
Saol cnm.. patlıcan kebabı orjinali böyle yeniyoHayırlı geceler.retro_hippo in tarifini görünce bir cağ kebap da gelir mi dedim. Bizim hatunlar öyle becerikli ki onu da beklerim.
Hippo konuna yorum yapamadım ama enfes olmuş. Bu arada o patlicanin o şekilde yendiğini hiç duymamıştım. Süper fikirmiş gerçekten![]()
Çok şükür ilerliyoruz, Hayırlısıyla 34ü de görelim inşallah. Bu hafta artık zaman yavaş ilerlemeye başladı sanki
İnşallah ablacım Allah razı olsun. Senin torun nasıl?Pinkocum hayırısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini![]()
Nickine söylemek gibi olmasın da gerçekten formaliteden beğendik diyorlarYaa ciddi misiniz ?? Beğendiniz mi?? Sanki formaliteden beğendik diyoesunuz gibi geliyo ama :))
Sus küsüm sanaNickine söylemek gibi olmasın da gerçekten formaliteden beğendik diyorlar
Bir de başka tarif yok ya açlıktan![]()
Patlıcanların çiğ çiğ koymuşsun sofraya niye beğeneyimSus küsüm sanahiçbir şeyi beğenmiyorsun?? Allah gelinine yardım etsin..
aklıma gelmişken geçen oğlun için hayırlı olsun dedim bölüm ne dedim hiç cevap vermedin![]()
Senin yaptığın yemekleri de görmesek neysee....Patlıcanların çiğ çiğ koymuşsun sofraya niye beğeneyim
Hem patlıcanın kabuğu ekmeği karartır
Yoğundum o gün soran çoktu herkesi alıntılayamadım ,tek mesaja cevap vermiştim fen öğretmenliği diye.Ne bileyim atanması zor falan yazıyor nette ama hayırlısı olsun.Oğlum duruma göre seneye bir daha girerim sınava diyorSene kaybı olmaz geçiş yaparım diyor.
![]()
Ne varmış benim yaptığım yemeklerdeSenin yaptığın yemekleri de görmesek neysee....
Oğlunun hakkında hayırlısı olsun inş..
Susma hakkımı kullanmak istiyorumNe varmış benim yaptığım yemeklerde![]()
Suuuuusmaaaa sustukçaaa sıra sana gelecekkSusma hakkımı kullanmak istiyorum![]()
Valla beybisi onu ilk iş yapıcam da şimdi arabadayız doktordan dönüyoruz.. oğluş hasta azcık.. anca bildirimlere bakıp çıkıyorum şimşakKarammel tariflerimi incelemeye gitti herhalde![]()
Geçmiş olsun canım.Önemli rahatsızlığı yoktur inşallah.Valla beybisi onu ilk iş yapıcam da şimdi arabadayız doktordan dönüyoruz.. oğluş hasta azcık.. anca bildirimlere bakıp çıkıyorum şimşak![]()
Valla beybisi onu ilk iş yapıcam da şimdi arabadayız doktordan dönüyoruz.. oğluş hasta azcık.. anca bildirimlere bakıp çıkıyorum şimşak![]()